Libnet.ro
UNICEF

17:45

Monica Anisie, despre reducerea programei scolare:Ceea ce am putut sa fac a fost sa reduc programa pentru examenele nationale

Adevărul Adevărul,
Monica Anisie, despre reducerea programei scolare:Ceea ce am putut sa fac a fost sa reduc programa pentru examenele nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, referitor la o reducere a programei scolare, ca nu este vorba neaparat despre acest lucru, dar ca s-ar putea recomanda profesorilor cateva continuturi care sa se concentreze asupra competentelor cheie care trebuie dezvoltare copiilor. Ceea ce am putut sa fac a fost sa reduc programa pentru examenele nationale, a spus Anisie. continuă pe Adevărul

Monica Anisie, despre tabletele destinate elevilor: Achizitia s-a realizat destul de tarziu, nu stiu de ce, ca noi nu putem verifica. Sunt 82.000 de tablete din totalul de 250.000 (VIDEO)

Intr-o interventie pentru B1 TV, sambata, Ministrul Educatiei a oferit detalii legate de inceperea noului an scolar, amintind si despre tabletele destinate elevilor. Tabletele destinate elevilor, o.

Orele incep online sau in clase? Monica Anisie: Pana la 7 septembrie, m-as hazarda sa spun care e scenariul Din raportarile primite, circa 80% din scoli sunt pregatite

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, vorbeste sambata, pentru B1 TV, despre conditiile speciale in care se va desfasura noul an scolar, in contextul epidemiei de coronavirus. Ministrul vine cu mai multe.

Monica Anisie: Ne-au semnalat Inspectoratele Scolare ca foarte multi parinti doresc sa ii aduca pe copii din sistemul privat in cel de stat

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca are informatii potrivit carora mai multi dintre parintii care aveau copiii inscrisi in invatamantul privat au facut demersuri pentru a-i transfera in.

Monica Anisie: Nu vorbim despre faptul ca incepem scoala de la 1 octombrie. Cred ca a fost o neintelegere. S-a rostogolit scenariul, dar acesta nu exista, pentru ca nu cunoastem situatia epidemiologica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a vorbit sambata, pentru B1 TV, despre conditiile speciale in care se va desfasura noul an scolar, in contextul epidemiei de coronavirus. Ministrul a venit cu mai multe.

Monica Anisie: Nu vorbim despre faptul ca incepem scoala de la 1 octombrie. A fost o neintelegere. S-a rostogolit scenariul, dar acesta nu exista, pentru ca nu cunoastem situatia epidemiologica (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a vorbit sambata, pentru B1 TV, despre conditiile speciale in care se va desfasura noul an scolar, in contextul epidemiei de coronavirus. Ministrul a venit cu mai multe.

MONICA ANISIE: Multi parinti doresc sa isi mute copiii din sistemul privat catre cel de stat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca are date conform carora multi dintre parintii care aveau copiii inscrisi in invatamantul privat au facut demersuri pentru a-i transfera la unitatile de invatamant de stat. Anisie sustine ca nu stie care sunt motivele acestui fenomen.

MONICA ANISIE: Exista o companie care a castigat licitatia pentru asigurarea a trei loturi de tablete pentru elevi si este pregatita sa distribuie 82.000

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca in urma licitatiei desfasurate de Oficiul National pentru Achizitii Centralizate ONAC) exista o companie care a castigat licitatia pentru asigurarea a trei loturi de tablete, iar firma este pregatita sa inceapa distributia a 82. 000 de astfel de dispozitive incepand cu 9 septembrie, daca licitatia nu va fi contestata.

MONICA ANISIE: Aproximativ 80 la suta dintre unitatile de invatamant, pregatite pentru deschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca, potrivit raportarilor primite din teritoriu vineri dupa amiaza, aproximativ 80 la suta dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru deschiderea scolilor in privinta asigurarii materialelor pentru combaterea imbolnavirii cu COVID-19.

Profesorii se tem ca elevii ii vor inregistra la cursurile online. Monica Anisie: Vom elabora un document pentru a-i linisti pe colegi, dar nu asta trebuie sa-i sperie. Sa ne concentram pe predare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti seara, ca mai multi profesori si-au manifestat ingrijorarea cu privire la faptul ca elevii le pot inregistra si stoca orele predate online. Anisie a.

Monica Anisie a anuntat ca se poate desfasura programul after-school

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca se va putea desfasura programul after-school, dar pentru acest lucru ministrul Sanatatii trebuie sa revizuiasca un ordin pe care l-a dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )