Libnet.ro
UNICEF

17:15

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Examenele nationale vor avea loc

Antena3 Antena3,
Monica Anisie, ministrul Educatiei: Examenele nationale vor avea loc

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, joi, ca anul acesta se vor asigura toate conditiile prin care sa se evite riscul de infectare cu noul virus astfel incat sa se poata sustine examenele nationale. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei anunta doua scenarii: anul scolar prelungit cu o saptamana sau sa se termine cum era programat. Ce se intampla cu examenele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta ca autoritatile vor lua o decizie privind reluarea cursurilor in scoli, gradinite si universitati numai dupa o consultare cu specialistii din domeniul sanitar si spune ca aceasta va avea la baza in primul rand grija pentru sanatatea prescolarilor, elevilor si studentilor.

Ministrul Educatiei: Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vor fi date; Anul scolar nu se ingheata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca cele mai importante examene pentru elevi, Evaluarea Nationala si Bacalaureatul, vor fi date, intr-un fel sau altul, iar anul scolar se va incheia.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, prezinta primele scenarii pentru redeschiderea scolilor: Doar elevii din anii terminali s-ar putea reintoarce la cursuri

Ministrul Educatiei a anuntat miercuri, scenariile care se iau in calcul pentru a face posibila redeschiderea scolilor din Romania in conditii de siguranta si incheierea anului scolar in curs. Asadar,.

CORONAVIRUS |Ministrul Educatiei: Preconizam sa incepem cursurile in momentul in care se incheie starea de urgenta. Nu putem avansa o data. Evaluarea nationala si examenul de bacalaureat, in luna iulie(VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca elevii si studentii ar putea reveni la cursuri in momentul in care se incheie starea de.

Ministrul Educatiei: Scenarii pentru redeschiderea scolilor. Primii care s-ar putea reintoarce la cursuri sunt elevii din anii terminali

Ministrul Educatiei a anuntat miercuri, scenariile care se iau in calcul pentru a face posibila redeschiderea scolilor din Romania in conditii de siguranta si incheierea anului scolar in curs. Asadar,.

Citu: Investitiile, plata salariilor, a pensiilor vor avea o problema daca executia bugetara este proasta

Executia bugetara este foarte importanta pentru cheltuielile pe care le avem si, daca aceasta nu este buna, investitiile, plata salariilor, a pensiilor vor avea o problema, a declarat, miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, la Realitatea Plus.

Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate

Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate, care sa ateste ca nu au coronavirus, a declarat ministrul elen al Turismului, Haris Theocharis, citat de site-ul Greek City Times.

Ministrul Sanatatii: Cadrele medicale vor afla ce sporuri primesc, dupa incheierea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sase cadre medicale au fost rapuse de coronavirus pana in acest moment, in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )