Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Anisie promite o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie promite o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul. continuă pe Hotnews

Monica Anisie promite o lege impotriva fake news-ului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul.

MONICA ANISIE: Copiii din Bucuresti merg maine la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

MONICA ANISIE: Cel mai probabil de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Cum se scuza Monica Anisie pentru gafa facuta marti. Cine este, de fapt, vinovatul principal

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a postat un mesaj pe o retea sociala, in care incearca sa lamureasca lucrurile dupa ce marti, toata presa din Romania a vorbit despre gafa facuta de aceasta. E epidemie de stiri false in Romania! O realitate extrem de periculoasa si extrem de trista.

Mihaela Hunca (Pro Romania): Desi in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 770 de noi infectari in Capitala, Monica Anisie ezita sa ia o decizie finala

Este din nou haos total in Guvern si in Ministerul Educatiei, spune deputatul Pro Romania, Mihaela Hunca, care o acuza pe Monica Anisie ca pune mai presus locul in Parlament decat sanatatea oamenilor.

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inchiderea scolilor in Bucuresti

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca elevii vor merge in continuare la scoala, luni, 19 octombrie, in ciuda ratei de infectare care a depasit 3 la mia de locuitori in Bucuresti. Concret, dupa ce rata a fost depasita, Capitala a intrat in scenariul rosu, scenariu care prevede cursuri exclusiv online pentru elevi.

Monica Anisie si curentul electric: Ce a declarat, de fapt, ministrul Educatiei despre scoala online intr-o emisiune TV (VIDEO)

O declaratie a ministrului Educatiei, Monica Anisie, a starnit polemici in mediul online. Ministrul a fost invitat luni seara la Realitatea Plus, unde a fost intrebata daca exista solutii pentru accesul la.

Monica Anisie despre situatia din Bucuresti: Ce s-a intamplat este incredibil!

Monica Anisie, ministrul Educatiei, critica balbaiala Comitetului Municipal Bucuresti pentru Situati.

Monica Anisie, despre situatia din Capitala: Inspectorii mi-au spus ca tabletele au fost distribuite catre scoli la sectoarele 2 si 4 am certitudinea ca au ajuns la copii Suspendarea cursurilor se va aplica si la stat, si la particular (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a precizat ca masura privind suspendarea activitatilor didactice fata in fatapentru o perioada de 14 zile in Capitala se va aplica si in sistemul de stat, si in.

Monica Anisie, dupa depasirea pragului de 3 in Capitala: Propunerea Inspectoratului Scolar va fi de suspendare a activitatilor didactice fata in fata pentru 14 zile Deja mai avem si alte localitati in scenariul rosu (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca Inspectoratul Scolar va propuneComitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta suspendarea activitatilor didactice cu prezenta fizica pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2934 seconds )