Libnet.ro
UNICEF

06:00

Monica Anisie: Reprezentantii invatamantului particular vor pune spatii la dispozitie pentru elevii de la stat

Adevărul Adevărul,
Monica Anisie: Reprezentantii invatamantului particular vor pune spatii la dispozitie pentru elevii de la stat

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat, joi, ca reprezentantii invatamantului particular din Romania isi ofera spatiile scolare si pentru elevii din invatamantul de stat, incepand cu anul scolar urmator. continuă pe Adevărul

Monica Anisie a explicat ce masuri s-au luat in scoli pentru momentul intoarcerii elevilor la cursuri

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, spune ca scolile sunt pregatite pentru data e 2 iunie, cand elevii se vor intoarce pentru a participa la cursurile de pregatire in vederea examenelor nationale pe care le au de sustinut.

Monica Anisie nu cunoaste stadiul achizitiei de masti pentru scoli: Nu ma ocup de asa ceva

Ministerul Educatiei nu a finalizat procesul de achizitie pentru elevii din clasele terminale ce vor reveni de mati la cursuri. Ministrul Monica Anisie a precizat la Europa FM ca nu cunoaste stadiul in care se afla proiectul de achizitie pentru ca nu se ocupa si nu conduce comisia ce deruleaza acest proiect.

Monica Anisie: Nu ne putem intoarce in salile de clasa pline cu 30 si ceva de elevi. Unele activitati vor fi sustinute online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca, in acest moment, nu isi poate inchipui un scenariu potrivit caruia din toamna elevii sa se intoarca in clase cu un numar de peste 30 de elevi. Potrivit ministrului, o parte din activitati este posibil sa se organizeze online.

Monica Anisie: De vineri incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat ca de vineri va incepe distributia masti.

Monica Anisie a picat examenul din Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a decis, ieri, prin adoptarea unei motiuni simple, ca Monica Anisie nu ar mai trebui sa detina functia de ministru al Educatiei. Motiunea intitulata Pas cu pas am ajuns in colaps educational - PNL a creat Romania NeEducata a trecut cu 172 de voturi pentru, 90 impotriva si 47 de abtineri.

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie a fost adoptata. Este al patrulea ministru sanctionat de PSD

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor. Au fost inregistrate 172 de voturi pentru, 90 impotriva si 47 de abtineri. in ultimele doua saptamani, au mai fost adoptate motiuni simple impotriva ministrilor Finantelor, Agriculturii si Internelor.

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie, a trecut

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie a fost adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor. Motiunea este intitulata Pas cu pas am ajuns in colaps educational - PNL a creat Romania.

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie a fost adoptata

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor.

Deputatii voteaza astazi motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie

Camera Deputatilor voteaza, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie.

Monica Anisie: Este nevoie de un sistem de educatie restructurat

Tinerii romani au nevoie de un sistem de educatie restructurat incepand cu clasele primare si terminand cu studiile postuniversitare, a afirmat ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie. Ea a adaugat ca este extrem de important ca educatia sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )