Libnet.ro
UNICEF

13:31

Monica Gabor, cuvinte dure din partea fostului socru

ADPM ADPM,
Monica Gabor, cuvinte dure din partea fostului socru

Monica Gabor are parte de cuvinte dure din partea fostului socru. Ion Columbeanu nu o considera membru al familiei sale si nu isi doreste sa mai auda de ea. Iata ce a declarat inclusiv referitor la relatia acesteia cu fiica ei, Irina. continuă pe ADPM

Hayat Boumeddiene nu a fost arestata in Turcia iN LIPSA UNOR INFORMATII din partea Parisului

Hayat Boumeddiene, sotia lui Amedy Coulibaly, autorul atacului de vineri de la magazinul evreiesc din Paris, a trecut prin Turcia, insa nu a fost arestata de catre autoritatile de la Ankara in lipsa unor.

Franta este amenintata de noi atacuri din partea Al-Qaida: Nu veti fi in siguranta atat timp cat veti lupta impotriva lui Allah

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video, a anuntat SITE, care monitorizeaza site-urile.

Gest de solidaritate cu Charlie Hebdo din partea autorului danez al caricaturilor cu profetul Mohamed

Unul dintre autorii danezi ai caricaturilor cu Mohamed, care traieste sub protectia politiei din 2005, a anuntat vineri ca dedica publicatiei franceze Charlie Hebdo un desen, ale carui reproduceri au.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )