Libnet.ro
UNICEF

09:45

Monica Iacob Ridzi are tupeu: se vrea din nou deputat si si-a gasit si un alt partid!

Adevărul Adevărul,
Monica Iacob Ridzi are tupeu: se vrea din nou deputat si si-a gasit si un alt partid!

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD. continuă pe Adevărul

Surse: Monica Iacob Ridzi poarta discutii cu PPDD pentru o candidatura la parlamentare

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, au declarat surse politice pentru Mediafax. Aceleasi surse spun ca Ridzi doreste.

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD la alegerile din decembrie, spun surse politice. Ridzi a demisionat in urma cu aproximativ doua saptamani din PDL. Aceasta a acuzat.

Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau, informeaza Mediafax. Surse politice au declarat ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala. De asemenea, surse apropiate lui Ridzi au afirmat ca aceasta ar fi avut discutii si cu reprezentanti ai PSD si .

Radu Banciu: Monica Iacob Ridzi, zisa si Pitzi, va ajunge la PPDD varianta HD

Radu Banciu a comentat, vineri, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibilitatea ca fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi sa candideze la alegerile parlamentare din noiem.

Monica Iacob Ridzi, in discutii cu PPDD pentru o candidatura la parlamentare - surse

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau. Surse politice au declarat pentru Mediafax ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala.

Fiat incearca din nou sa preia Opel, scrie presa italiana

Dupa ce in 2009 tentativa Fiat de a prelua Opel a esuat, italienii sunt din nou gata sa faca o incercare, sperand chiar sa preia gigantul auto german cu un pret simbolic, scrie cotidianul italian Sole 24 Ore. Fiat a preluat Chrysler si a profitat de vanzarile bune din America, avand lichiditati importante. Opel are pierderi de aproape un miliard de euro in Europa si va inchide o uzina germana in 2016.

Crin Antonescu, din nou fruntas la absente in Parlament, alaturi de Viorel Hrebenciuc

Crin Antonescu este din nou fruntas la absente. Cand vine vorba de prezenta la voturile finale electronice din plenul Senatului din acest mandat, Institutul pentru Politici Publice l-a desemnat din nou pe Crin.

Saab propune din nou avioane noi Gripen in loc de F-16 second hand: Linie de credit pe termen lung, offset si reinvestirea intregii sume in Romania

Saab propune din nou Romaniei achizitionarea de avioane noi Gripen, in locul aeronavelor F-16 second hand din Portugalia, afirmand ca guvernul suedez poate pune la dispozitie o linie de credit pe termen lung, urmand ca intreaga suma sa fie reinvestita in tara noastra, pe baza unui program de offset.

Fat Man Scoop vine din nou in Romania! Artistul va sustine un concert in Club Chaboo! |VIDEO

Pregateste-te pentru cel mai tare eveniment al acestui weekend! Vinerea aceasta, Club Chaboo ti-a pregatit un party de proportii alaturi de un artist cu greutate: FAT MAN SCOOP! Castigator al unui premiu Grammy in 2005 Best Short Form Music Video) si al un trofeu Soul Train Music Award in 2006 ambele cu piesa Lose [.

Actiunile Oltchim se tranzactioneaza din nou la bursa

Actiune Oltchim vor fi tranzactionate din nou la bursa, incepand de miercuri, ora 09:30, potrivit unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzactionare in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )