Libnet.ro
UNICEF

15:30

Crin Antonescu, din nou fruntas la absente in Parlament, alaturi de Viorel Hrebenciuc

B1 B1,
Crin Antonescu, din nou fruntas la absente in Parlament, alaturi de Viorel Hrebenciuc

Crin Antonescu este din nou fruntas la absente. Cand vine vorba de prezenta la voturile finale electronice din plenul Senatului din acest mandat, Institutul pentru Politici Publice l-a desemnat din nou pe Crin. continuă pe B1

Crin Antonescu, din nou fruntas la ABSENTE in Parlament. ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc au inregistrat, in mandatul actual, 2008-2012, cea mai mica prezenta nominala la voturile finale in Senat, respectiv Camera Deputatilor, potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice dat publicitatii vineri, potrivit Mediafax. Antonescu a inregistrat la Senat o prezenta de doar 6,1 % in cei patru ani de mandat la voturile finale din Camera Superioara, fiind cap de lista. El si-a exercitat votul de 129 de .

Crin Antonescu, vizitat de un senator PDL.

Presedintele Senatului a avut, ieri, o vizita mai putin obisnuita. Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, s-a aflat pentru 15 minute in biroul lui Crin Antonescu, potrivit evz. ro Intrebat daca a discutat cu senatorul democrat-liberal despre candidatura sa in sectorul 3, Crin Antonescu a subliniat ca Radulescu este membru PDL. Daca nu fac eu o confuzie, o faceti dumneavoastra. Domnul senator Cristian Radulescu este la PDL, pe cinstea mea ca nu ma ocup de candidaturile PDL! Este pur si .

Politic Show: Crin Antonescu poate rata Senatul; Vasile Blaga: Victor Ponta e la fel ca Dan Diaconescu. Sunt doi oameni de un cinism iesit din comun; Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata pe corupti de pedepse

Alegeri Parlamentare 2012. Au inceput luptele pentru castigarea colegiilor usoare. Partidele politice se grabesc in aceasta perioada sa-si stabileasca principalii. Andrei Chiliman contreaza planurile lui Crin Antonescu. Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu va candida in sectorul 1, intr-un colegiu pentru Senat.

Crin Antonescu: Acum nu exista o discutie despre vreo remaniere, poate sa apara in seara asta la sedinta USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in acest moment nu exista o discutie legata de o posibila remaniere la nivelul Guvernului, insa a precizat ca acest subiect ar putea sa apara in sedinta USL programata in seara zilei de marti, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Formula Ponta - Arafat la Sanatate este suficienta pentru perioada scurta care ne separa de alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca formula Victor Ponta - Raed Arafat la ministrul Sanatatii este eficienta si va fi suficienta pana la alegeri. Nu cunosc bucataria, viata de.

Fat Man Scoop vine din nou in Romania! Artistul va sustine un concert in Club Chaboo! |VIDEO

Pregateste-te pentru cel mai tare eveniment al acestui weekend! Vinerea aceasta, Club Chaboo ti-a pregatit un party de proportii alaturi de un artist cu greutate: FAT MAN SCOOP! Castigator al unui premiu Grammy in 2005 Best Short Form Music Video) si al un trofeu Soul Train Music Award in 2006 ambele cu piesa Lose [.

Fiat incearca din nou sa preia Opel, scrie presa italiana

Dupa ce in 2009 tentativa Fiat de a prelua Opel a esuat, italienii sunt din nou gata sa faca o incercare, sperand chiar sa preia gigantul auto german cu un pret simbolic, scrie cotidianul italian Sole 24 Ore. Fiat a preluat Chrysler si a profitat de vanzarile bune din America, avand lichiditati importante. Opel are pierderi de aproape un miliard de euro in Europa si va inchide o uzina germana in 2016.

Saab propune din nou avioane noi Gripen in loc de F-16 second hand: Linie de credit pe termen lung, offset si reinvestirea intregii sume in Romania

Saab propune din nou Romaniei achizitionarea de avioane noi Gripen, in locul aeronavelor F-16 second hand din Portugalia, afirmand ca guvernul suedez poate pune la dispozitie o linie de credit pe termen lung, urmand ca intreaga suma sa fie reinvestita in tara noastra, pe baza unui program de offset.

Actiunile Oltchim se tranzactioneaza din nou la bursa

Actiune Oltchim vor fi tranzactionate din nou la bursa, incepand de miercuri, ora 09:30, potrivit unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzactionare in.

Rihanna si Chris Brown, din nou impreuna! S-au sarutat luni seara intr-un club din New York!

Era doar o chestiune de timp pana cand au ajuns sa se impace si sa formeze din nou un cuplu! Dupa ce si-au declarat dragostea prin diferite interviuri televizate, Rihanna si Chris Brown au fost vazuti sarutandu-se si imbratisandu-se luni seara intr-un club din New York. Continue reading .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )