Libnet.ro
UNICEF

15:00

Radu Banciu: Monica Iacob Ridzi, zisa si Pitzi, va ajunge la PPDD varianta HD

B1 B1,
Radu Banciu: Monica Iacob Ridzi, zisa si Pitzi, va ajunge la PPDD varianta HD

Radu Banciu a comentat, vineri, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibilitatea ca fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi sa candideze la alegerile parlamentare din noiem. continuă pe B1

Surse: Monica Iacob Ridzi poarta discutii cu PPDD pentru o candidatura la parlamentare

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, au declarat surse politice pentru Mediafax. Aceleasi surse spun ca Ridzi doreste.

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD la alegerile din decembrie, spun surse politice. Ridzi a demisionat in urma cu aproximativ doua saptamani din PDL. Aceasta a acuzat.

Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau, informeaza Mediafax. Surse politice au declarat ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala. De asemenea, surse apropiate lui Ridzi au afirmat ca aceasta ar fi avut discutii si cu reprezentanti ai PSD si .

Monica Iacob Ridzi, in discutii cu PPDD pentru o candidatura la parlamentare - surse

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau. Surse politice au declarat pentru Mediafax ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala.

Radu Banciu, ironizat in presa satirica: Am devenit si eu personaj la fel ca toate cele pe care le-am abordat

Radu Banciu a comentat, joi, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, un material aparut in saptamanalul Catavencii in care jurnalistul este iornizat. Articolul, intitulat Momente.

Radu Banciu, despre aparitia Antoniei pe coperta unei reviste: E de decupat ca in desene si o asaza fiecare unde poate

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, aparitia vedetei autohtone Antonia pe coperta revistei Viva. Fosta iubita a tutror starurilor din Romania. da.

Radu Banciu, despre o posibila alianta PNL-PNG: Sa vedem daca lui Crin ii va prinde bine mirosul sfidator de branza

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibilitatea ca Gigi Becali, cel mai exotic personaj de pe scena publica romaneasca, sa incerce.

Monica Iacob Ridzi are tupeu: se vrea din nou deputat si si-a gasit si un alt partid!

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )