Libnet.ro
UNICEF

09:45

Monica Pop rupe tacerea despre covid-19. A spus adevarul despre virus: Nu vad un viitor bun!

Playtech Playtech,
Monica Pop rupe tacerea despre covid-19. A spus adevarul despre virus: Nu vad un viitor bun!

Dupa ce si-a expus vehement parerea despre noua atributie a paznicilor din supermarket-uri, anume de a masura temperatura clientilor la intrare, doctorul Monica Pop a venit cu noi declaratii in privinta bilantulului Covid infricosator prezentat de oficiali si a comunicatelor si cifrelor transmise de acestia. Monica Pop, despre covid-19. Demoralizate FORTE! Monica Pop si-a expus . continuă pe Playtech

Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti-covid al lui Vladimir Putin: Suntem seriosi sau vorbim prapastii?!

Ion Tirac, omul de afaceri in varsta de 81 de ani, a vorbit despre pandemia de coronavirus. Acesta a facut referire la asa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care Romania a anuntat, prin vocea presedintelui Klaus Iohannis, ca nu-l va importa. Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti coronavirus De altfel, Rusia este prima tara .

Vedeta Kanal D rupe tacerea despre coronavirus: Am avut si voi mai avea. Virusul e foarte periculos

Prezentatorul reality show-ului Survivor, de la Kanal D, Dan Cruceru, a oferit un interviu in care trage un semnal de alarma in ce priveste pandemia de coronavirus. Vedeta Kanal D rupe tacerea despre coronavirus Dan Cruceru spune ca de a fost ocolit momentan de acest virus ucigas, insa ca noul coronavirus ne va face viata .

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tacerea despre divort. Ce i-a facut sotia timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea sa ii lase numele

Drama ascunsa din familia lui Alin Oprea abia acum iese la iveala. Marturiile prietenilor cunoscutului artist socheaza pe toata lumea. Ce spun acestia ca i-ar fi facut sotia pret de 25 de ani? Divort Alin Oprea: Ce i-a facut sotia pret de 25 de ani? Situatie neasteptata in familia lui Alin Oprea. De la un .

Dr. Monica Pop explica: Oamenii se vor trezi infectati si nici nu vor sti de unde!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, acuza autoritatile ca au o strategie gresita in ceea ce priveste modul de comunicare al rezultatelor testelor COVID-19.

Monica Pop: NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat

Monica Pop a vorbit, pe o retea sociala, despre modul in care datele despre coronavirus sunt prezentate in ultima vreme. NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat!, scrie medicul.

Dr. Monica Pop: O strategie gresita! Asa, pozitivii pot infecta multi contacti! Se vor trezi infectati si nici nu vor sti de unde! Dar, daca asa e ordinul dat...

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, da de inteles ca autoritatile ar fi putut ajuta la stoparea raspandirii coronavirusului, daca ar fi existat la fiecare loc de testare un birou a rezultatelor, nu doar la DSP.

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )