Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dr. Monica Pop, veste proasta in privinta vaccinului impotriva Covid-19: Deci, eu cred ca nu

Antena3 Antena3,
Dr. Monica Pop, veste proasta in privinta vaccinului impotriva Covid-19: Deci, eu cred ca nu

Dr. Monica Pop s-a aratat foarte sceptica in privinta dezvoltarii unui vaccin impotriva virusului Sars-CoV-2, care provoaca boala Covid-19. Monica Pop a declarat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena3: Daca pentru HIV nu este nici acum vaccin si de cand exista boala asta. Deci, eu cred ca nu. Si, daca va exista, in orice caz, nu mai repede de zece ani! . continuă pe Antena3

Control la Sectia ATI de la Matei Bals. Dr. Monica Pop: Mi se pare extrem de grava afirmatia cum ca bolnavii au murit fara tratament

Doctor Monica Pop a vorbit, vineri, la Antena 3 despre controalele de la Institutul Matei Bals. Pacientii aveau tratamente absolut tot timpul. Eu nu pot sa cred ca un medic poate afirma asa ceva, a declarat Monica Pop.

Monica Pop trage un mare semnal de alarma privind numarul de cazuri: Eu nu am inteles cum se face raportarea, de maine pana azi sunt atatia pozitivi?

Medicul oftalmolog, Monica Pop, atrage atentia autoritatilor vizavi de numarul de teste efectuate, dar si de faptul ca oamenii nu pot fi obligati sa ia tratament, ci doar convinsi. Sistemul de sanatate va duce Renumitul medic a fost invitat ieri in direct la emisiunea Sinteza Zilei, difuzata la Antena3, unde a participat la o discutie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )