Libnet.ro
UNICEF

05:15

Monica Pop trage un mare semnal de alarma privind numarul de cazuri: Eu nu am inteles cum se face raportarea, de maine pana azi sunt atatia pozitivi?

Playtech Playtech,
Monica Pop trage un mare semnal de alarma privind numarul de cazuri: Eu nu am inteles cum se face raportarea, de maine pana azi sunt atatia pozitivi?

Medicul oftalmolog, Monica Pop, atrage atentia autoritatilor vizavi de numarul de teste efectuate, dar si de faptul ca oamenii nu pot fi obligati sa ia tratament, ci doar convinsi. Sistemul de sanatate va duce Renumitul medic a fost invitat ieri in direct la emisiunea Sinteza Zilei, difuzata la Antena3, unde a participat la o discutie . continuă pe Playtech

Monica Pop pune tunurile pe Guvern: Eu nu am inteles cum se face raportarea, de maine pana azi sunt atatia pozitivi...

Monica Pop trage un semnal de alarma guvernantilor cu privire la gestionarea crizei de coronavirus. Doctorul le transmite reprezentantilor Executivului ca omul nu poate fi obligat sa ia un tratament, ci doar convins.

Semnal de alarma privind licitatia 5G: Ce masuri urgente ar trebui luate de Guvern pentru ca sutele de milioane de euro sa intre la buget in acest an

Amanata deja de doua ori, licitatia pentru spectrul radio in care sa fie furnizata noua tehnologie 5G risca sa nu aiba loc in acest an, daca Guvernul nu va lua rapid masuri, a atentionat marti Eduard Lovin, vicepresedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii. Potrivit acestuia, pentru ca licitatia sa se desfasoare pana la sfarsitul acestui an este obligatoriu ca pana cel tarziu in luna septembrie sa fie adoptate si publicate in Monitorul Oficial atat legislatia primara pentru transpunerea Memorandumului 5G incheiat de Romania cu SUA si masurile UE de securitate cibernetica, precum si un HG cu preturile de pornire in licitatie si calendarul platilor.

Ultima ora. Scandal urias intre medicul Monica Pop si Virgil Musta: Asta este o incitare a pacientilor care au Covid ca sa nu mai vina la spital

Pandemia de COVID-19 creeaza tensiuni si in sectorul medical, acolo unde doctorii nu mai fata crizei sanitare. Cadrele medicale trag un semnal de alarma vizavi de situatia ingrijoratoare care exista in spitale si fac un apel catre cetateni pentru a preveni un blocaj iminent in vederea tratarii pacientilor cu COVID-19, dar si cu alte boli .

Neasteptat! Cum arata si ce job are fiica celebrului medic Monica Pop. Castiga mai bine decat mama ei

Medicul oftalmolog Monica Pop are o fiica foarte simpatica pe nume Letitia, in varsta de 32 de ani, care anul trecut a devenit mama pentru prima data. Letitia este profesoara de limba franceza, insa, desi nu a ales profesia mamei, i-a mostenit dragostea pentru animale.

Medic din Timisoara, semnal de alarma privind noile focare de coronavirus: Transmiterea comunitara este atat de rapida incat nu stiu daca mai putem sa o tinem sub control

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Cristian Oancea, avertieaza ca noile focare de coronavirus sunt tot mai greu de tinut sub control din cauza transmiterii comunitare accelerate. Asa se face c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )