Libnet.ro
UNICEF

19:30

Monitorul preturilor va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri

Adevărul Adevărul,
Monitorul preturilor va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri

Consiliul Concurentei a anuntat ca Monitorul preturilor, care cuprinde in prezent 64 de categorii de alimente, va fi extins in mai multe zone din tara si va cuprinde mai multi retaileri. in prezent sunt afisate preturile pentru Carrefour, Kaufland, Lidl, Mega Image, Sellgros si Penny. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, doua atentionari cod galben, una de precipitatii pentru judetele Arad si Timis si alta de ceata, pentru judetul.

Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti.

Raed Arafat: Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor de sambata din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti.

Alerta meteo: Canicula, dar si furtuni puternice! Cum va fi vremea in week-end

In zilele urmatoare, temperaturile cresc in continuare in mai multe zone din tara. Astfel, vineri, va fi din nou extrem de cald, iar termometrele vor indica pana la 32. 33 de grade Celsius in Lunca Dunarii.

ALERTA METEO: Cum va fi vremea sambata, chiar in ziua mitingului organizat de PSD, in Bucuresti

In zilele urmatoare, temperaturile cresc in continuare in mai multe zone din tara. Astfel, vineri, va fi din nou extrem de cald, iar termometrele vor indica pana la 32. 33 de grade Celsius in Lunca Dunarii.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Mai multe organizatii civice anunta protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 18.00

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, pe Facebook,protestul Tara arde! Romania nu e de vanzare, incepand cu ora 18. Rosia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii si modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a iesi in Piata Victoriei, la doar o zi dupa ce PSD si-a adunat simpatizantii in fata guvernului in ceea ce s-a dorit a fi o demonstratie impotriva abuzurilor.

Arafat spune ca au fost mobilizate 10-11 autospeciale din tara si echipe de paramedici, gata sa intervina n cazul unor incidente la manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru Agerpres, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti, fiind pregatite 10-11 autospeciale si echipe cu paramedici gata sa intervina in cazul unor eventuale incidente.

ALERTA METEO: Avertizare de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete! VEZI AICI CELE MAI AFECTATE LOCALITATI

Avertizare de ultima ora emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. in mai multe judete se vor inregistra, in orele urmatoare, ploi, vijelii si grindina. Valabil de la :11-06-2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )