Libnet.ro
UNICEF

18:30

Moodys: Perspectiva ratingului Romaniei, imbunatatita de la negativa la stabila

B1 B1,
Moodys: Perspectiva ratingului Romaniei, imbunatatita de la negativa la stabila

Agentia de evaluare financiara Moodys anticipeaza ca evolutia buna a indicatorilor macroeconomici din 2013 va continua si in acest an si a imbunatatit astfel perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la. continuă pe B1

Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei

Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolutia buna din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cresterea economica si finantarea au scazut datorita redresarii zonei euro,.

Agentia Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de evaluare financiara americana Moodys a decis, vineri, sa imbunatateasca perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, notand ca evolutia buna a indicatorilor macroeconomici va continua si in acest an, informeaza Mediafax.

Moody146;s a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de evaluare financiara Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolutia buna din anul 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cresterea.

Moody's a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Moody's a imbunata and tit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolu and tia buna din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cre and sterea economica and si finan and tarea au scazut datorita redresarii zonei euro, potrivit Mediafax.

Moody's imbunatateste perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Moody's a imbunatatit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolutia buna din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cresterea economica si finantarea au scazut datorita redresarii zonei euro, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )