Libnet.ro
UNICEF

21:15

Moody146;s a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moody146;s a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de evaluare financiara Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolutia buna din anul 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cresterea. continuă pe Wall-Street Ro

Moody's a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Moody's a imbunata and tit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolu and tia buna din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cre and sterea economica and si finan and tarea au scazut datorita redresarii zonei euro, potrivit Mediafax.

Agentia Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de evaluare financiara americana Moodys a decis, vineri, sa imbunatateasca perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, notand ca evolutia buna a indicatorilor macroeconomici va continua si in acest an, informeaza Mediafax.

Moody's imbunatateste perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila

Moody's a imbunatatit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolutia buna din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cresterea economica si finantarea au scazut datorita redresarii zonei euro, informeaza Mediafax.

Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei

Moodys a imbunatatit perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la negativa la stabila, anticipand ca evolutia buna din 2013 a indicatorilor macroeconomici va continua, in timp ce riscurile privind cresterea economica si finantarea au scazut datorita redresarii zonei euro,.

Moodys: Perspectiva ratingului Romaniei, imbunatatita de la negativa la stabila

Agentia de evaluare financiara Moodys anticipeaza ca evolutia buna a indicatorilor macroeconomici din 2013 va continua si in acest an si a imbunatatit astfel perspectiva ratingului Baa3 al Romaniei de la.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )