Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moody's retrogradeaza bancile elene din cauza incertitudinilor privind capacitatea Guvernului de a ajunge la un acord cu creditorii

Hotnews Hotnews,
 Moody

Moody's Investors Service a revizuit in scadere cu o treapta ratingurile pe termen lung a cinci banci din Grecia, toate calificativele fiind plasate sub revizuire, cu implicatii negative, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara, scrie Agerpres. Astfel, ratingurile pentru depozitele si datoriile Piraeus Bank, National Bank of Greece si Alpha Bank au fost retrogradate la 'Caa2' de la 'Caa1', in timp ce calificativele Eurobank Ergasias si Attica Bank au coborat la 'Caa3' de la 'Caa2'. continuă pe Hotnews

Peste 70 Nissan Micra comercializate in Romania, rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Un numar de 76 automobile Nissan Micra comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer. Din cauza asamblarii incorecte a capsei pirotehnice a airbag-ului, in cazul detonarii, fluxul de gaze poate fi blocat, rezultand o crestere a presiunii in capsa pirotehnica si o posibila fisurare sau fragmentare a acesteia, a anuntat Nissan Romania.

CFR Calatori: 20 trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 20 trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat CFR Calatori. Din cauza atentionarii de cod galben de viscol,.

Vezi aici lista trenurilor anulate din cauza conditiilor meteo

Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit CFR. CFR Calatori a anuntat ca, din cauza.

Un roman se judeca in Statele Unite cu Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare

Un roman stabilit in California l-a dat in judecata pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare, informeaza digi24. ro. Mircea Voskerician care este dezvoltator imobiliar, detinea.

Aproape 20 de trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta CFR, potrivit Mediafax.

Trafic blocat in tara din cauza zapezii: Mai multe masini au fost avariate

Accidente pe banda rulanta in tara din cauza vremii nefavorabile. Pe Autostrada Bucuresti Pitesti un TIR a derapat si a blocat sensul de mers spre Capitala. Un microbuz de pasageri si zeci de masini au ramas.

Galati: Adolescent ajuns la spital in coma din cauza etnobotanicelor

Un tanar in varsta de 17 ani a ajuns in coma la Spitalul de Copii din Galati, dupa ce ar fi consumat etnobotanice si a fost gasit cazut pe strada, informeaza Mediafax.

Din cauza smartwatch-urilor, ceasurile de orice fel ajung sa fie interzise in universitati

Pentru ca studentii vor apela la cele mai noi tehnologii pentru a copia la examene, din ce in ce mai multe universitati interzic intrarea in sala cu ceasuri. Practica de a copia la examene cred ca exista de cand s-a inventat primul examen. in acelasi timp insa, metodele de copiat evolueaza intr-un ritm incredibil de [].

Doua orase californiene au fost evacuate din cauza unui incendiu

Un incendiu de padure declansat la poalele muntilor Sierra Nevada s-a extins pe o suprafata de peste 2. 800 de hectare, distrugand aproximativ 40 de imobile si determinand evacuarea a doua orase mici din nordul.

Peste 25 de blocuri din Militari, fara caldura si apa calda, din cauza unei avarii

Peste 25 de blocuri din Militari au ramas fara apa calda si caldura, duminica dimineata, din cauza unei avarii la Enel, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5207 seconds )