Libnet.ro
UNICEF

22:45

Da, e ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Da, e ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a fost protagonista unui scandal de proportii dupa ce ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Totul s-a intamplat in timpul unei vacante. continuă pe B1

SUFERINTA a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul in LACRIMI: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei:sotul si bunica. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la Bucuresti si s-a convins ca e un om bun. Ea nu.

CE TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Da, din pacate este vorba de GIANI din LAS FIERBINTI...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

MOMENTE GRELE pentru Maria Ciobanu! Ionut Dolanescua facut ANUNTUL TRIST

Artista Maria Ciobanu trece prin clipe grele in ultima perioada! Celebra interpreta de muzica populara a fost nevoita sa isi anuleze toate spectacolele pe care le avea programate pentru a avea grija de sotul ei.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristian Borcea, Mihaela, s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme de sanatate. in urma cu cativa ani, aceasta a suferit o intoxicatie cu mercur, iar in adolescenta s-a.

CE TRAGEDIE! Da, din pacate este vorba despre GIANI din LAS FIERBINTI...Medicii au facut anuntul trist

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

E DRAMA momentului... Da, e vorba de sinucidere: Din pacate OANA LIS, sotia fostului primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis au doborat-o pe Oana, care a recunoscut ca i-au trecut prin cap, de multe ori, ganduri necurate. Oana a recunoscut la Antena Stars ca au existat multe momente in care.

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate din ultima perioada. Fosta Zana a surprizelor a oferit detalii si despre operatia pe care o va suferi, o interventie.

S-a intamplat... GATA, a fost FINALUL! Oana Lis a IZBUCNIT in HOHOTE DE PLANS: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL! indragita cantareata sufera de o boala CRUNTA. Ce spun specialistii

Indragita cantareata franceza, Mireille Mathieu, in varsta de 72 de ani este bolnava de cancer in faza terminala si a fost internata intr-o clinica din Germania. Vestea ca Mathieu mai are putine.

O veste TRISTA pentru romani! E vorba despre FLORIN BUSUIOC! Medicii au facut anuntul! Din pacate...

Starea de sanatate a actorului Florin Busuioc este in continuare grava, dar stabila. Medicii de la Institutul CC Iliescu din Capitala sunt rezervati si au precizat ca refacere va fi una grea si de lunga.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3387 seconds )