Libnet.ro
UNICEF

05:15

Moscova dezminte ca vehicule din convoiul rus ar fi preluat echipamente militare din Ucraina

Antena3 Antena3,
Moscova dezminte ca vehicule din convoiul rus ar fi preluat echipamente militare din Ucraina

Afirmatiile Kievului potrivit carora camioane ale convoiului umanitar rus ar fi revenit in Rusia cu echipamente militare din Ucraina provoaca nedumerire, a apreciat sambata seara Ministerul rus pentru. continuă pe Antena3

Camioanele din convoiul rus trimis in Ucraina s-au reintors in Rusia

Primele camioane din convoiul umanitar rus trimis in Ucraina au inceput sa faca cale intoarsa spre Rusia, sambata dimineata, spun surse citate de Reuters. Un corespondent al Reuters prezent la punctul vamal.

Presa: Toate cele 280 de camioane din convoiul rus au intrat in Ucraina

Toate cele 280 de camioane ale convoiului umanitar rus au trecut frontiera ruso-ucraineana la punctul de trecere Izvarino si acum se indreapta spre Lugansk, informeaza Unian. ua, care citeaza postul de.

UPDATE Toate camioanele din convoiul umanitar rus trimis in Ucraina au revenit in Rusia - OSCE/ Camioanele au incarcat echipamente de la uzine militare din Ucraina, acuza armata

Cinci camioane albe din convoiul umanitar rus care a intrat vineri in estul Ucrainei au ajuns sambata dimineata la un punct de trecere a frontierei, in drum inapoi spre Rusia, potrivit unui jurnalist Reuters aflat la fata locului. Ora 13. 50: Toate camioanele din convoiul umanitar rus care a patruns vineri in estul Ucrainei, pe teritoriile controlate de separatisti, au revenit sambata in Rusia, au anuntat observatorii OSCE, citati de AFP. Ora 14. 00: Camioane din convoiul rus care a patruns vineri in Ucraina fara permisiunea oficiala a Kievului au incarcat echipament de productie de la uzinele militare din Ucraina, a afirmat sambata Andriy Lysenko, un purtator de cuvant al armatei ucrainene, citat de Reuters.

UPDATE Toate camioanele din convoiul umanitar rus trimis in Ucraina au revenit in Rusia - OSCE

Cinci camioane albe din convoiul umanitar rus care a intrat vineri in estul Ucrainei au ajuns sambata dimineata la un punct de trecere a frontierei, in drum inapoi spre Rusia, potrivit unui jurnalist Reuters aflat la fata locului. Ora 13. 50: Toate camioanele din convoiul umanitar rus care a patruns vineri in estul Ucrainei, pe teritoriile controlate de separatisti, au revenit sambata in Rusia, au anuntat observatorii OSCE, citati de AFP.

Primele camioane din convoiul umanitar rus trimis in Ucraina au trecut granita inapoi in Rusia

Cinci camioane albe din convoiul umanitar rus care a intrat vineri in estul Ucrainei au ajuns sambata dimineata la un punct de trecere a frontierei, in drum inapoi spre Rusia, potrivit unui jurnalist Reuters aflat la fata locului.

Convoiul rus intra in Ucraina

Convoiul rus stationat de mai multe saptamani la granita cu Ucraina a patruns pe teritoriul tarii, fara aprobarea Kievului. Vehiculele au trecut printr-un punct de frontiera controlat de separatisti, astfel ca nu au fost verificate de vamesi ucraineni. Corespondentul The New York Times anunta ca toate camioanele sunt conduse de personal militar. Desi rusii sustin ca au aprobarea Crucii Rosii, organizatia internationala a negat.

Ucraina: Douazeci de camioane din convoiul umanitar rus au ajuns la Lugansk

Kievul acuza Rusia de invazie directa * NATO anunta o crestere alarmanta a fortelor armate rusesti de sol si aer langa Ucraina Douazeci de camioane ruse and sti incarcate, potrivit Moscovei, cu ajutor umanitar au ajuns la destina and tie in centrul ora and sului Lugansk, bastion prorus, a declarat pentru AFP un responsabil local, transmite Agerpres. Douazeci de camioane KamAZ au intrat in Lugansk, venind dinspre frontiera rusa. Aceste camioane au fost vazute pe bulevardul Oborona din centrul ora and sului, a declarat sub rezerva anonimatului un inalt responsabil al administra and tiei regionale loiale guvernului de la Kiev.

Kievul acuza Rusia de invazie directa, dupa ce camioanele din convoiul umanitar au patruns in Ucraina

Seful serviciilor de securitate din Ucraina a acuzat, vineri, Rusia de invazie directa, scrie AFP. Aceste acuzatii vin dupa ce convoiul umanitar rus a patruns in Ucraina fara aprobarea puterii de la Kiev.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )