Libnet.ro
UNICEF

21:00

Motivele pentru care actrita Amber Heard a fost parasita de miliardarul Elon Musk: Poate fi foarte manipulatoare si egoista

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care actrita Amber Heard a fost parasita de miliardarul Elon Musk: Poate fi foarte manipulatoare si egoista

Actrita americana Amber Heard 31 de ani), fosta sotie a lui Johnny Depp, n-a avut noroc in dragoste nici de data aceasta. Potrivit unor surse citate de presa britanica, relatia ei cu co-fondator Tesla Elon Musk 46 de ani) s-a incheiat. continuă pe Adevărul

Actrita Amber Heard a fost parasita de miliardarul Elon Musk: Poate fi foarte manipulatoare si egoista

Actrita americana Amber Heard 31 de ani), fosta sotie a lui Johnny Depp, n-a avut noroc in dragoste nici de data aceasta. Potrivit unor surse citate de presa britanica, relatia ei cu co-fondator Tesla Elon Musk 46 de ani) s-a incheiat.

Motivele pentru care tot mai multi bucuresteni aleg facultatile din Cluj

Clujul are angajati mai politicosi, un sistem de mijloace de transport mai bine pus la punct fata de Bucuresti, o oferta educationala variata si universitati mai tehnologizate acestea su.

Elon Musk s-a despartit de Amber Heard

Fosta sotie a lui Johnny Depp, ghinion cu carul in dragoste! Acesta tocmai a fost parasita de miliardarul Elon Musk dupa o relatie de un an. Dupa o casnicie incheiata cu scandal, alaturi de.

Dupa ce au salvat un caine, au vazut ca acesta are o infatisare bizara. Motivul pentru care patrupedul arata asa

O multime de caini au parte de tratamente abuzive din partea celor care se presupune ca ar trebui sa ii ingrijeasca si sa le ofere un camin. Acesta este si cazul catelusei Roxanne. Patrupedul a fost salvat de o.

Motivul pentru care Boureanu a ramas dupa gratii. Judecator: A vrut sa-l injoseasca pe politist!

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au considerat ca fostul deputat, Cristian Boureanu, trebuie sa ajunga dupa gratii pentru ca a dat dovada deindrazneala si un dispret.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )