Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motivele pentru care Banatul este fruncea la nevaccinare si numarul deceselor provocate de rujeola

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care Banatul este fruncea la nevaccinare si numarul deceselor provocate de rujeola

Premierul Sorin Grindeanu a avut sambara o intalnire cu medicii de la Spitalul Louis Turcanu din Timisoara, dar si cu reprezentanti ai medicilor de familie si ai DSP. in cadrul intalnirii au fost analizate si cauzele pentru care regiunea de Vest a tarii este fruntasa la numarul de decese provocate de rujeola. in mod ciudat, una din cauzele identificate pentru nevaccinare este nivelul ridicat de trai si accesul la informatii. continuă pe Adevărul

HAGI O BATEA PE NEVASTA-SA. O TRATA CA PE O VACA! Banciu dezvaluie motivele pentru care A DIVORTAT Regele: in regnul lor, femeia nu e departe de a fi tratata ca un animal (VIDEO)

Giga Hagi, omul momentului in fotbalul romanesc, este luat la bani marunti de Radu Banciu. Jurnalistul dezvaluie amanunte scandaloase din viata de cuplu a Regelui. Potrivit lui Banciu,.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: Acesta este motivul pentru care apar tumori la copii cu varste foarte fragede

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat sambata seara, in emisiunea Adevaruri ascunse, moderata de Dana Grecu, care este motivul pentru care apar tumori la copii cu varste.

Sabin Orcan: Ultimul sef al SIPA este un om cazut in dizgratie, care acum este procuror la Cluj

Ultimul sef al SIPA, fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei, este un procuror cazut in dizgratie, care acum este procuror la un Parchet din Cluj, a declarat duminica seara, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

Un elev din Buzau e obligat sa stea pe hol in timpul orelor de curs. Motivul pentru care profesorii au luat aceasta decizie (VIDEO)

Situatie revoltatoare la o scoala din centrul Buzaului! Un copil, despre care profesorii spun ca ar crea probleme la ore, este obligat de cateva zile sa stea pe hol in timpul orelor de curs,.

Denisa Manelista a luat o decizie SOC: Motivul pentru care paraseste Romania

Starea de sanatate a Denisei este, conform presei, una stabila, iar problemele sale sunt de notorietate. Desi au fost constatate imbunatatiri, artista a luat hotararea de a parasi Romania,.

Pizza, cel mai bun prieten al meu! Clipul VIRAL cu o fetita pentru care totul se rezuma la acest fel de mancare (VIDEO)

Unei fetite din SUA ii place atat de mult pizza incat orice alt articol vestimentar sau pentru scoala trebuie sa poarte mesajul Pizza is my boyfriend. Mergand cu mama sa s.

Motivul HALUCINANT pentru care tatal DENISEI Manelista refuza sa o mai vada pe cantareata!

Starea de sanatate precara a Denisei Manelista l-a marcat puternic pe tatal artistei, care, in aceste momente, nu mai vrea sa o vada pe fiica lui in situatia disperata in care se afla, anunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )