Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivul dramatic pentru care un fost militar si-a pus capat zilelor la Braila: N-a mai putut suporta

Adevărul Adevărul,
Motivul dramatic pentru care un fost militar si-a pus capat zilelor la Braila: N-a mai putut suporta

Barbatul s-a aruncat de la etajul doi, pe geamul apartamentului in care locuia. Sotia lui, desi era in casa in acel moment, nu a stiut nimic. Femeia a aflat ca sotul ei s-a sinucis de la politistii care i-au batut la usa. continuă pe Adevărul

Povestea DRAMATICA a unui fost militar care si-a luat viata: Sotia lui era in casa cand s-a aruncat de la etaj

Un fost militar din Braila s-a sinucis vineri noaptea, aruncandu-se de la etajul 2 al blocului in care locuia. Sanatatea barbatului in varsta de 59 de ani era precara, acesta fiind motivul pentru care a.

Motivul incredibil pentru care un tata si-a snopit in bataie cu o coada de secure fiicele de 20 si de 34 de ani

Un barbat de 56 de ani din comuna Lunca Banului, judetul Vaslui, a fost condamnat de judecatori pentru violente in familie, victime fiind cele doua fiice ale acestuia. Fetele au depus plangere la politie si au solicitat tragerea la raspundere a tatalui, acuzandu-l ca este prea sever si ca le agreseaza cand este nervos.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

Caru' cu vedete: Firicel din Las Fierbinti a fost prins la volan cu permisul suspendat si este suspectat ca a condus sub influenta drogurilor; Lady Gaga, goala complet, filmata n timp ce face sex n cada cu Bradley Cooper; Motivul neobisnuit pentru care M

Katy Perry este cantareata cel mai bine platita in 2018. Katy Perry se afla pe primul loc in topul artistelor care au castigat cel mai bine in anul 2018, potrivit unui top realizat de Forbes. Cu 83 de milioane. Jim Carrey admite ca traieste o viata izolata, dar incearca sa aiba si o relatie. Jim Carrey a vorbit recent despre viata lui personala in contextul promovarii noului sau serial Kidding, declarand.

Klaus Iohannis pleaca mai devreme in Franta.Motivul pentru care si-a devansatvizita oficiala

Presedintele Klaus Iohannis si-a devansat vizita oficiala in Franta pentru luni si marti pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )