Libnet.ro
UNICEF

19:30

Motivul incredibil pentru care acest caine a devenit vedeta in cartierul lui. Toti il fotografiaza cand e scos la plimbare

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care acest caine a devenit vedeta in cartierul lui. Toti il fotografiaza cand e scos la plimbare

Un caine a devenit vedeta la el in cartier, dar si pe Internet, dupa ce stapana lui i-a cumparat o pereche de ochelari pe care o poarta de fiecare data cand iese afara. Jax, un. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentru care Printul George apare doar in pantaloni scurti (FOTO)

Cei care admira familia Regala au observat cu siguranta ca Printul George poarta indiferent de conditiile meteo poantaloni scurti. in caz ca v-ati intrebat care este motivul, acest lucru se.

Au trait si au murit impreuna. Motivul dramatic pentru care un cuplu a decis sa renunte la viata

Un cuplu de coreeni stabilit in Franta a decis sa-si incheie socotelele cu viata. Perechea a ales sa moara, asa cum a trait. in singuratate, fara sa se planga si fara sa-si.

O tanara senegaleza a devenit vedeta pe internet pentru frumusetea si nuanta deosebita a pielii ei - GALERIE FOTO

Khoudia Diop este o tanara din Senegal care a devenit vedeta pe internet dupa ce o fotografie cu ea a aparut in cadrul campaniei The Colored Girl Campaign, referitoare la diferitele.

Un bebelus din Marea Britanie a devenit vedeta: Baietelul s-a nascut cu un par lung, des si care se incapataneaza sa creasca in sus (VIDEO)

Desi are doar doua luni, Junior este deja o vedeta. Si asta datorita frezei sale unice. Baietelul din Marea Britanie s-a nascut cu un par care nu poate trece neobservat. Lung, des si care se.

Stiai asta despre familia regala? Motivul pentru care fiul lui Kate si William poarta doar pantaloni scurti

Admiratorii Familiei Regale Britanice nu au putut sa nu remarce un obiect vestimentar care se tot repeta, in tinutele micutului George, fiul ducilor de Cambridge: pantalonii scurti. William Hanson, expert.

La ordinea zilei: Cum a ratat Camelia Bogdan o bursa la Londra pentru care Ministerul Justitiei ar fi trebuit sa plateasca 110.000 de euro

Stagiul de specializare la Londra la care s-a propus Camelia Bogdan costa 110 000 de euro ! O vacanta de studii de lux care ar urma sa fie platita din bani publici, din fondurile Ministerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )