Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motivul ingrijorator pentru care Regina Marii Britanii nu a mai participat la un eveniment important

Antena3 Antena3,
Motivul ingrijorator pentru care Regina Marii Britanii nu a mai participat la un eveniment important

Regina Marii Britanii nu a mai participat la slujba la care trebuia sa fie prezenta din cauza unei indispozitii. Catedrala Saint Paul a tinut, joi, o slujba prin care a marcat cea de-a 200-a aniversare a. continuă pe Antena3

Legea Brexitului, promulgata de regina Marii Britanii

Legea care organizeaza retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) a fost promulgata ieri, dupa mai multe luni de dezateri dure in Parlamentul britanic, un lucru care-i bucura pe eurosceptici, in opinia carora Brexitul - prevazut peste noua luni - este de-acum lansat in mod irevocabil, relateaza AFP, conform news. ro.

Regina Marii Britanii, absenta de la un eveniment important din cauza problemelor de sanatate

Regina Elisabeta a fost nevoita sa renunte la un eveniment important astazi, din cauza faptului ca se simte obosita si iesita din forma. Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a spus: Regina.

Si-au pus fiul sa participe la partidele lor de amor. Motivul socant pentru care au facut asta

Si-au pus fiul sa participe activ la partidele lor de amor, iar motivul este de-a dreptul socant. Cuplul si-a fortat fiul de 11 ani sa li se alature pentru a-l impiedica sa fie gay. Parintii l-au pus sa.

Motivul uimitor pentru care o femeie a fost eliberata din inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotul infidel

O femeie care si-a injunghiat sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela cu o prietena, a fost eliberata din inchisoare pentru ca un judecator a decis ca agresoarea a fost supusa unui stres.

Motivul surprinzator pentru care acest copil va avea probleme de vedere toata viata! Aveti mare grija, i se poate intampla si copilului tau

Jocul cu laser a lasat un baietel cu deteriorarea permanenta a ochilor, potrivit unui studiu de caz. Un baiat de 9 ani a vizitat o clinica oftalmologica din Larissa,.

Bijuteria specialala care Regina Elisabeta nu a renuntat timp de 70 de ani! Cepoveste impresionanta ascunde

Casa Regala a Marii Britanii detine o colectie cu adevarat impresionanta de bijuterii. Printre acestea se numara si un obiect pretios de care Regina Elisabeta nu s-a despartit niciodata, de cand l-a primit.

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic, informeaza AFP. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul.

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Cele mai ciudate metode prin care Familia Regala Britanica isi sporeste averea

Pe langa alocatiile regale si mostenirile lor, Regina Marii Britanii si restul familiei ei au gasit niste metode foarte ingenioase de a-si mentine stilul de viata extravagant. Veniturile fabuloase provin.

Motivul pentru care nu e bine sa bei cafea rece

Nu este indicat sa consumi cafea daca a trecut mai mult de doua ore de la prepararea ei. Cel mai sanatos este s-o bei in cel mult 30 de minute, spun expertii. Dupa aceasta perioada, cafeaua se raceste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )