Libnet.ro
UNICEF

20:00

Motivul ireal pentru care una dintre cele mai frumoase romance divorteaza

Antena3 Antena3,
Motivul ireal pentru care una dintre cele mai frumoase romance divorteaza

Bianca Jurca a decis sa puna capat casatoriei, chiar daca are un copil mic. Fotomodelul a vorbit despre motivul deciziei sale. Divortam din cauza ca el mi-a fost infidel. Intre noi totul era roz si nu inteleg de . continuă pe Antena3

Cum a reusit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania sa atraga medici de top. Unul dintre specialisti, convins cu reteaua de socializare Facebook

Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita a fost pana in urma cu cativa ani una dintre cele mai evitate unitati spitalicesti din Transilvania. Starea jalnica a spitalului si lipsa de specialisti i-au alungat pe cei care ar fi dorit sa vina la Bistrita. in ultimul an si jumatate nu mai putin de 22 de medici au venit din Bucuresti sau Cluj-Napoca, unul dintre ei marturisind ca a fost atras cu pozele postate de spital pe Facebook.

Horia Tecau are un suporter de lux. Romanul e sustinut de una dintre cele mai mari vedete din istoria fotbalului

Horia Tecau a avut parte de o surpriza uriasa dupa victoria din semifinalele Turneului Campionilor, de la Londra, care a consfintit calificarea in finala competitiei.

O furtuna puternica a facut prapad pe Transrarau. Una dintre cele mai frumoase sosele din tara arata ca dupa razboi

Un vant ce a batut cu peste 100 km/h a facut prapad pe cea mai frumoasa sosea din nordul Moldovei. Zeci de copaci au fost pur si simplu smulsi din radacini si aruncati pe carosabil.

Black Friday 2015. Vanzari peste estimari in magazinul Orange. Care au fost cele mai vandute produse

In primele ore ale campaniei Black Friday 2015, in magazinul online Orange, cele mai vandute produse au fost telefoanele 4G, precum Huawei P8 Titanium Grey, Samsung Galaxy Trend Lite 2 Black, Samsung Galaxy Note 4, Apple iphone 6.

BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la cel.ro

Romanii au cumparat, de pe cel. ro, in primele 12 ore de la lansarea campaniei, televizoare, laptopuri si parfumuri, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii retailerului.

Dont Starve: jocul educativ care iti va provoca cele mai mari cosmaruri

Cine spune ca jocurile pe calculator sunt o pierdere de vreme, n-a jucat niciodata Dont Starve! Cum ce este Dont Starve? Probabil cel mai bun joc din lume sic!), dar si cel care iti da cele mai mari cosmaruri.

Dieta de vedeta! Valentina Pelinel, truc pentru a ramane in forma de sarbatori

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar Valentina Pelinel tine foarte mult la imaginea ei. Drept pentru care vedeta a invatat sa aiba grija de silueta chiar si de sarbatori. Trucul ei?.

Alessandra Ambrosio, incendiara pentru un pictorial

Este una dintre cele mai frumoase vedete din lumea modei, iar Alessandra Ambrosio nu se dezminte!.

Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie

Laptopurile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz zilnic pentru romani oriunde ei s-ar afla. Portabilitatea si puterea de procesare a acestora le face un produs preferat in timpul marilor reduceri. Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG, retailerul roman va aduce o gama larga de laptopuri la reduceri extrem de atractive pentru [] Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in dragoste si in razboi debuteaza la Kanal D: unul dintre cele mai extravagante seriale turcesti reconstituie atmosfera Rusiei tariste

Serialul de epoca in dragoste si in razboi debuteaza vineri, 20 noiembrie, la Kanal D, de la ora 20. 00, luand astfel locul unei alte productii turcesti, Un destin la rascruce, care a ajuns la final.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )