Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum a reusit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania sa atraga medici de top. Unul dintre specialisti, convins cu reteaua de socializare Facebook

Adevărul Adevărul,
Cum a reusit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania sa atraga medici de top. Unul dintre specialisti, convins cu reteaua de socializare Facebook

Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita a fost pana in urma cu cativa ani una dintre cele mai evitate unitati spitalicesti din Transilvania. Starea jalnica a spitalului si lipsa de specialisti i-au alungat pe cei care ar fi dorit sa vina la Bistrita. in ultimul an si jumatate nu mai putin de 22 de medici au venit din Bucuresti sau Cluj-Napoca, unul dintre ei marturisind ca a fost atras cu pozele postate de spital pe Facebook. continuă pe Adevărul

in dragoste si in razboi debuteaza la Kanal D: unul dintre cele mai extravagante seriale turcesti reconstituie atmosfera Rusiei tariste

Serialul de epoca in dragoste si in razboi debuteaza vineri, 20 noiembrie, la Kanal D, de la ora 20. 00, luand astfel locul unei alte productii turcesti, Un destin la rascruce, care a ajuns la final.

Unul dintre cele mai mari diamante brute, descoperit in Botswana

Unul din cele mai mari diamante brute descoperite vreodata a fost scos la iveala intr-o mina din statul african Botswana Diamantul, care nu a primit inca un nume, este aproape la fel de mare ca o minge de tenis.

Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie

Laptopurile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz zilnic pentru romani oriunde ei s-ar afla. Portabilitatea si puterea de procesare a acestora le face un produs preferat in timpul marilor reduceri. Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG, retailerul roman va aduce o gama larga de laptopuri la reduceri extrem de atractive pentru [] Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane

Reduceri eMAG sunt foarte usor de gasit in aceste zile, iar in acest articol vi le prezentam pe cateva dintre cele mai interesante. Black Friday 2015 va aduce reduceri considerabile la eMAG. Anul trecut, eMAG a vandut 420. 000 de produse si a inregistrat 1,1 milioane de vizite de pe dispozitive mobile. Magazinul online a incasat [] Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday 2015 din oferta completa

Reducerile eMAG de Black Friday au fost facute publice printr-un newsletter trimis de companie. eMAG are in oferta peste 650. 000 de produse si am selectat cateva dintre cele mai atragatoare ca pret. Daca nu sunteti siguri de ce aveti de pe acest final de an, o scurta privire peste lista stufoasa de reduceri eMag de [] Cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday 2015 din oferta completa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O furtuna puternica a facut prapad pe Transrarau. Una dintre cele mai frumoase sosele din tara arata ca dupa razboi

Un vant ce a batut cu peste 100 km/h a facut prapad pe cea mai frumoasa sosea din nordul Moldovei. Zeci de copaci au fost pur si simplu smulsi din radacini si aruncati pe carosabil.

Atentatele din Paris: Unul dintre teroristii kamikaze a intrat in Europa prin Grecia

Unul dintre teroristii kamikaze care au participat la atentatele din Paris de acum o saptamana, fusese verificat pe 3 octombrie, in acelasi timp cu un altul care se infiltrase printre imigranti proveniti din Siria, a anuntat vineri justitia franceza, potrivit Agerpres.

Horia Tecau are un suporter de lux. Romanul e sustinut de una dintre cele mai mari vedete din istoria fotbalului

Horia Tecau a avut parte de o surpriza uriasa dupa victoria din semifinalele Turneului Campionilor, de la Londra, care a consfintit calificarea in finala competitiei.

Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide

Febra ofertelorde Black Friday a intrat deja in linie dreapta, anul acesta evenimentul este asteptat sa atraga si mai multi romani 34% dintre romanii din mediul urban, cu acces la internet, se pare ca sunt interesati de reduceri Black Friday 2015, fata 28% anul trecut. Asa cum, poate, era de asteptat, [] Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune reduceri la iPhone de Black Friday 2015

Reducerile la iPhone de Black Friday 2015 sunt, probabil, printre cele mai vanate. Dupa ce am aruncat ochi pe site-uri precum eMAG sau evoMAG si am ales cele mai bune oferte la iPhone cu ocazia Black Friday. Se stie ca produsele Apple isi pastreaza mult preturile prohibitive, chiar daca sunt de mult timp in magazine. [] Cele mai bune reduceri la iPhone de Black Friday 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )