Libnet.ro
UNICEF

15:30

Motivul pentru care afterschool-urile, gradinitele si cresele nu se vor mai redeschide luni, 15 iunie 2020

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care afterschool-urile, gradinitele si cresele nu se vor mai redeschide luni, 15 iunie 2020

Ministrul Educatiei, MonicaAnisie, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca afterschool-urile, gradinitele si cresele nu se redeschid luni, odata cu noul val de relaxari anuntat de autoritati. continuă pe Antena3

Motivul pentru care nu ti-ai dori niciodata sa fii in America: gestul unui furnizor de internet care iti scoate peri albi

Cand vine vorba de conectivitate la internet, romanii se afla intr-o situatie privilegiata, in comparatie cu tari precum Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si nu numai. Un furnizor.

Raed Arafat, despre motivul pentru care nu s-a casatorit: Nu regret

Seful DSU Raed Arafat a dezvaluit la Digi24 ca nu s-a casatorit niciodata din cauza programului solicitant. De asemenea, acesta este si motivul pentru care nu are nici macar un animal de comapanie dupa ce ultimul sau caine a facut o figura in strada.

Lista tarior pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care vin din aceste tari nu mai sunt obligati sa intre in izolare

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia,Slovenia si Ungaria nu vor mai fi nevoite sa stea in carantina sau izolare.

Lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care vin din aceste state nu mai sunt obligati sa intre in izolare

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia,Slovenia si Ungaria nu vor mai fi nevoite sa stea in carantina sau izolare.

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, in luna mai. Ce se intampla cu alimentele

Romanii au fost surprinsi la rafturile supermarket-urilor cu preturi mai infoiate decat in lunile trecute. Ce produse s-au scumpit in luna mai? Ce produse s-au scumpit in luna mai? Cei care isi fac de obicei aprovizionarea la supermarket-uri mari au observat ca preturile au crescut in luna mai. Ne aflam inca intr-o perioada sensibila, dupa .

Gradinitele, cresele si afterschool-urile se redeschid. Autoritatile locale au insa ultimul cuvant

Ionel Danca a declarat, vineri, ca parintii isi vor putea duce copiii la gradinite, crese sau afterschool-uri, insa cu respectarea tuturor masurile de combatere si prevenire a coronavirusului.

Motivul pentru care Igor Dodon vrea ca cinci judecatori sa faca puscarie

Igor Dodon s-a aratat revoltat pe faptul ca judecatorii de la Curtea de Apel au respins demersul procurorilor privind aplicarea sechestrului pe proprietatile lui Vlad Plahotniuc din Franta, Elvetia si Romania. Presedintele considera ca judecatorii au refuzat acest lucru ca urmare a presiunilor pe care le face Vlad Plahotniuc asupra lor, prin intermediul avocatilor, dar si pentru ca Plahotniuc le-ar propune sume impresionante de bani.

Motivul pentru care un barbat din India si-a lasat pamanturile mostenire elefantilor sai

Fiecare elefant are doi angajati dedicati care au grija de el zi si noapte. Cei doi se pot deplasa liberi pe proprietatea barbatului.

LUDOVIC ORBAN: Persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri nu vor mai fi izolate la domiciliu

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca s-a decis ca din 15 iunie sa se renunte la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri, dand exemplul Austriei,Greciei si Bulgariei.

Spania, Italia si Franta, cateva dintre statele pentru care masura suspendarii zborurilor ramane in vigoare. Explicatiile ministrului Lucian Bode

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, statele in care romanii vor putea calatori din 15 iunie, fara a mai fi obligati sa stea in izolare sau carantina, la revenirea acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )