Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu are nicio reactie publica despre presupusa nunta a lui Alex Bodi. Cu ce o santajeaza fostul sot

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu are nicio reactie publica despre presupusa nunta a lui Alex Bodi. Cu ce o santajeaza fostul sot

Intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi au mai ramas doar cainele sibanii. Si daca patrupedul nu are nicio vina in aceasta lupta, contractele au cufundat-o in tacere pe blondina. De altfel, de aici si ultima sa declaratie pe acest subiect: Decizia este definitiva. Nu mai vreau sa fiu asociata cu el. Bianca Dragusanu, NO Bodi. continuă pe Playtech

Motivul pentru care Anna Lesko a ajuns la divort. Cu cine s-a mai iubit artista inainte de tatal copilului ei

De ce a divortat Anna Lesko? Gurile rele vorbeau de infidelitate, altii de iubirea lipsa. Care a fost, de fapt, povestea si cu cine s-a mai iubit in trecut cunoscuta artista? Detalii mai putin cunoscute despre una dintre cele mai sexy artiste de la noi! Detalii nestiute despre viata Annei Lesko Anna Lesko a devenit .

O scoala din Bucuresti incepe cursurile in scenariul rosu. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel.

Bianca Dragusanu s-a indragostit. Mesaje de dragoste in public cu noua cucerire

De cand s-a despartit de Alex Bodi, Bianca Dragusanu nu mai sufera asa cum o facea de regula. Iata ca vedeta a aterizat in bratele unui milionar turc. Ce mesaje isi trimit cei doi. Bianca Dragusanu s-a indragostit Alex Bodi e istorie pentru Bianca Dragusanu. Aceasta a ajuns in bratele unui milionar turc si stie .

Bianca Dragusanu, facuta praf de Alex Bodi. Reactia fara precedent pe care a avut-o

Bianca Dragusanu a fost facuta praf de Alex Bodi, semn ca telenovela dintre cei doi nu are de gand sa se sfarseasca prea curand. Reactia afaceristului dupa despartirea de blondina este una fara precedent! Alex Bodi a facut-o praf pe Bianca Dragusanu Desi cei doi au avut parte, de-a lungul relatiei lor, de despartiri si .

Ea este femeia care a inlocuit-o pe Bianca Dragusanu. Cum arata noua iubita a lui Alex Bodi

Alex Bodi, dupa scandalul si separarea de Bianca Dragusanu, a decis sa-si i-a o vacanta. Omul de afaceri a decis sa plece la Monaco. Partea importanta a acestei vacante, este ca nu a plecat singur. Alex Bodi s-a intors la o mai veche cunostinta Cei de la SpyNews. ro, au aflat unde si cu cine a .

Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi, numita de blondina definitiva de aceasta data, a uimit pe toata lumea, dar nu pentru ca s-ar fi produs, caci separare a mai fost, ci pentru ca ar fi fost rapid surclasata de o alta relatie. Dupa ce a anuntat public ca drumurile sale si ale lui Bodi nu .

Bianca Dragusanu, atac la Alex Bodi dupa ce s-a aflat ca se insoara cu amanta rusoaica. Ce a facut romanca noastra

Scandalul continua! Bianca Dragusanu, atac la Alex Bodi dupa ce s-a aflat ca se insoara cu amanta rusoaica. Iata ce a facut vedeta! Bianca Dragusanu, atac direct la Alex Bodi Dupa doi ani tumultosi de relatie, cu despartiri, impacari, scandaluri si acuzatii grave, Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt in razboi! Iar telenovela nu pare .

Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. E un milionar turc celebru

S-a format un cuplu in showbiz. Este vorba despre nimeni alta decat Bianca Dragusanu si un renumit milionar turc, fostul iubit al Ioanei Filimon, fosta concurenta la emisiunea Ferma, de la Pro Tv. Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi Noua despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a surprins din .

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre Jador. De ce a incheiat orice legatura cu manelistul

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre relatia cu Jador. Acesta este motivul pentru care a incheiat orice legatura cu manelistul. Declaratiile castigatoarei show-ului matrimonial au pus fanii pe jar. Motivul pentru care Bianca Comanici si Jador nu mai vorbesc Dupa nenumarate despartiri si impacari intre Bianca si Livian, cei doi fosti .

Motivul pentru care procurorul general al R. Moldova beneficiaza de paza de stat

Procurorul general al R. Moldova, Alexandr Stoianoglo, a recunoscut ca beneficiaza de paza de stat. Stoianoglo a declarat ca decizia nu-i apartine lui, dar conducerii tarii, care avea informatii de la SIS ca viata sa este in pericol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )