Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care ceapa ne face sa lacrimam. Explicatia specialistilor

B1 B1,
Motivul pentru care ceapa ne face sa lacrimam. Explicatia specialistilor

In momentul in care tai o ceapa, celulele ei se sparg, eliberand alinaza, o enzima caracteristica, impreuna cu un compus al sulfului, acesta din urma suferind mai multe modificari, sub actiunea. continuă pe B1

Motivul pentru care ceapa ne facesa plangem. Explicatia specialistilor

Atunci cand tai o ceapa, celulele ei se sparg, eliberand alinaza, o enzima carcteristica, impreuna cu un compus al sulfului. Acesta din urma sufera mai multe modificari, sub actiunea alinazei, pana.

Presa ruseasca:Care este motivul pentru care rusii au nceput sa justifice intrarea propriilor trupe n Cehoslovacia

Centrul Levada a efectuat un sondaj consacrat implinirii a 50 de ani de la Primavara de la Praga. S-a stabilit ca numai 28% dintre cei care stiu de evenimentele din august 1968 considera ca atunci in Cehoslovacia a fost o incercare de innoire democratica a socialismului 10%) sau o revolta impotriva regimului impus de Uniunea Sovietica 18%). Cu cinci ani in urma acest punct de vedere era sustinut de 35%, acum zece ani de 45%. Totodata, in decurs de zece ani, intre 28 si 44% a crescut procentul celor care considera ca in 1968 fortele revizioniste si anti-sovietice incercau sa smulga Cehoslovacia din lagarul socialist ori in acest fel vroia Occidentul sa faca sa intre in conflict tarile socialiste, scrie Nezavisimaia Gazeta.

Motivul pentru care unii jandarmi de la protest aveau indicativul de pe casca acoperit cu banda neagra

Indicativele de pe castile unora dintre jandarmii care au intervenit la mitingul din 10 august din Piata Victoriei erau acoperite cu banda negra dintr-o problema logistica, intrucat acele coduri nu mai.

S-a aflat motivul pentru care dispar postari de pe Facebook: Compania isi cere public scuze

Facebook isi cere public scuze utilizatorilor si afirma ca o eroare in sistemele sale automatizate a dus la disparitia de pe retea a numeroase postari. Conform Facebook, acestea erau marcate in mod gresit.

Motivul pentru care Printul William si Kate Middleton nu detin custodia deplina a copiilor lor

Membrii Familiei Regale Britanice sunt nevoiti sa respecte anumite reguli neobisnuite. Potrivit unui expert regal, Printul William si sotia sa, Kate Middleton, nu au custodie deplina asupra celor trei copii ai .

Caru' cu vedete: Adevaratul motiv pentru care PROTV-ul a renuntat la Mihaela Radulescu; Videoclipul n care apar Andra si Enrique Iglesias a fost facut public. Este un vis devenit realitate; Emily Ratajkowski nu se dezminte: a pozat din nou topless

Clanul Kardashian nu se satura sa socheze! Sotul lui Kim, in costum si papuci cu sosete la nunta. Kayne West este un cantaret de succes si partenerul de viata a lui Kim. Motivul bizar pentru care Harry si Meghan nu vor avea custodia propriilor copii! Ducii de Sussex nu vor fi tutorii legali ai micutilor lor, asa cum nici Ducii de Cambridge.

Motivul incredibil pentru care o femeie de 93 de ani a fostbagatain masina de Politie. Am aranjat ca mama sa fie arestata de ziua ei de nastere

Simone, in varsta de 93 de ani, din Statele Unite ale Americii, pare sa fi facut o adevarata pasiune pentru filmele politiste. Aceasta a marturisit ca apreciaza foarte mult si reality-show-urile cu.

Accident inexplicabil produs de un sofer paralizat de frica. Motivul pentru care judecatorii au decis condamnarea lui la inchisoare cu executare

Un barbat de 46 de ani, din Vaslui, a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare in urma unui accident in care un pieton a fost ranit.

De ce dormi mai prost vara. 5 motive pentru care caldura iti da peste cap somnul

Soarele, vremea calda si cerul albastru de vara ii fac pe oameni sa se simta mai fericiti, mai relaxati si mai calmi. Studiile ne arata ca starea noastra de spirit se imbunatateste pe parcursul verii, in mare parte si pentru ca ne petrecem mai mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )