Libnet.ro
UNICEF

11:00

Motivul pentru care este bine sa dormi dezbracat. Afla si tu!

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care este bine sa dormi dezbracat. Afla si tu!

Somnul este foarte important pentru sanatatea noastra. Specialistii ne recomanda sa dormim cel putin opt ore pe noapte pentru a ne bucura de beneficiile somnului asupra organismului. Fara haine, corpul tau. continuă pe Antena3

Motivul pentru care este bine sa mananci branza de vaci. Previne o boala importanta

Branza de vaci este un produs lactat foarte sanatos, bogat in substante nutritive precum vitamina A, fier, calciu, mangan, potasiu, sodiu, fosfor, seleniu, zinc si proteine, printre altele. Previne cancerul de.

Cercetatorii au aflat raspunsul. Motivul pentru care nu am intalnit o civilizatie extraterestra

In demersul cautarii pentru inteligenta extraterestra, a aparut o idee a unui astrofizician german care indica faptul ca civilizatiile extraterestre se pot afla in imposibilitatea de a pleca de pe planeta lor.

Motivul pentru care multi romani isi spala parul cu detergent de vase. La asta nu te-ai fi asteptat!

Desi pare de necrezut, detergentul lichid de vase face minuni atunci cand este aplicat pe par. Mai exact, este excelent daca vrei sa indepartezi culoarea pe care ai obtinut-o dupa ce te-ai vopsit. Este de.

Motivul pentru care verigheta sepoarta pe mana stanga

Purtarea verighetei este o traditie care dateaza de sute de ani, fiind considerata un simbol al iubirii dintre parteneri, angajamentul fata de acestia si dovada juramintelor de casatorie. Totusi, de ce.

O fosta stewardesa rupe tacerea: Motivul pentru care trebuie sa alegeti mereu aceste locuri intr-un avion!

Scaunele din avion sau asezarea pasagerilor sunt unele dintre cele mai dezbatute probleme de catre calatori, si totodata cele mai frecvente plangeri cu care se confrunta insotitorii de zbor. O fosta.

Seful Air France-KLM va demisiona. Care este motivul deciziei radicale

Jean-Marc Janaillac, seful Air France-KLM, a anuntat ca se va retrage din functie. Motivul pentru care Janaillac a ales sa plece a fost faptul ca staff-ul francez al companiei a respins in proportie de 55% o.

Motivul pentru care Melania Trump refuza sa-si ia de mana sotul - VIDEO

Melania Trump si-a pus sotul intr-o situatie stanjenitoare, dupa ce a refuzat sa-l ia de mana in timpul vizitei oficiale a presedintelui francez Emmanuel Macron. Dar aceasta nu esti prima oara cand Prima.

Gabriel Oprea: Moartea lui Bogdan Gigina este o tragedie fara margini, pentru care nu sunt vinovat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca isi va proba nevinovatia in fata instantei si ca moartea politistului Bogdan Gigina este o tragedie fara margini pentru care insa nu poate fi facut responsabil. Reactia sa vine la scurt timp dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pentru ucidere din culpa in acest dosar.

Dragnea: Nu vad niciun motiv serios pentru care presedintele sa ceara demisia premierului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca nu vede niciun motiv serios pentru care seful statului Klaus Iohannis sa ceara demisia premierului Viorica Dancila. Eu, personal, n-am vazut.

Utile: De ce este bine sa consumam migdale zilnic; Metalul care are puteri miraculoase de vindecare; Pastreaza tineretea ochilor!

Tulburarile instinctului alimentar: anorexia si bulimia. De ce apar si cum pot fi diagnosticate. Anorexia nervoasa este o conditie severa si potential letala ce se caracterizeaza prin. De ce e mai buna mierea decat zaharul. Afla care sunt cele 6 avantaje. Mierea furnizeaza aceeasi cantitate de calorii pe gram, dar ofera avantaje suplimentare pe plan dietetic si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )