Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care a fost concediat Bruce Willis! A vrut 4 milioane de dolari pentru trei zile de filmare!

ADPM ADPM,
Motivul pentru care a fost concediat Bruce Willis! A vrut 4 milioane de dolari pentru trei zile de filmare!

Razboi intre doi actori care au facut istorie la Hollywood! La doar cateva momente dupa ce a anuntat public faptul ca Bruce Willis va fi inlocuit de Harrison Ford in cel de-al treilea film din seria Expandables, Sylvester Stallone nu a ezitat sa isi catalogheze colegul de breasla ca fiind lacom, lenes si ratat. Motivul scandalului este legat de salariul exorbitant pe care Bruce Willis l-a cerut pentru doar trei zile de filmare. Continue reading . continuă pe ADPM

Interceptarea unor mesaje cu amenintari cu atentate in Peninsula Araba, motivul pentru care Washington a inchis numeroase ambasade si consulate

Washingtonul a decis sa inchida numeroase ambasade si consulate americane dupa ce au fost interceptate mesaje ce contineau amenintari cu atentate, schimbate intre liderul Al-Qaida Ayman al-Zawahiri si liderul.

Confruntarea titanilor: Sylvester Stallone l-a facut lacom si lenes pe Bruce Willis

Sylvester Stallone l-a criticat intr-un mesaj publicat, marti, pe Twitter pe actorul Bruce Willis, despre care a spus ca este lacom si lenes. Aceste critici au fost facute la putin timp dupa ce Stallone.

Sylvester Stallone i-a declarat razboi lui Bruce Willis!

Razboi intre doi actori care au facut istorie la Hollywood! La doar cateva momente dupa ce a anuntat public faptul ca Bruce Willis va fi inlocuit de Harrison Ford in cel de-al treilea film din seria Expandables, Sylvester Stallone nu a ezitat sa isi catalogheze colegul de breasla ca fiind lacom, lenes si ratat. Continue reading .

Motivul SOCANT pentru care a fost iNJUNGHIAT un tanar din Oradea.

Un oradean a fost arestat si trimis in judecata de procurorii Parchetului Tribunalului Bihor, dupa ce, saptamana trecuta, beat fiind, a injunghiat un tanar, care a refuzat sa-i spuna cat l-au costat pantofii sport pe care ii purta,informeaza Mediafax. Parchetul Tribunalului Bihor a anuntat, vineri, ca un oradean a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca, in urma cu o saptamana, a injunghiat un tanar, dupa ce l-a intrebat cat au costat pantofii sport pe care ii purta, iar victima a refuzat .

Un angajat de la Zoo a fost concediat dupa ce a lovit o foca

O gradina zoologica din Marea Britanie si-a concediat un angajat pentru ca acesta a lovit cu pumnii o foca. Animalul, o foca americana cu blana, a fost examinat de medicii veterinari si nu pare sa sufere de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )