Libnet.ro
UNICEF

15:15

Motivul pentru care un ginecolog din Ghana si-a violat cel putin 52 de paciente care doreau sa avorteze

B1 B1,
Motivul pentru care un ginecolog din Ghana si-a violat cel putin 52 de paciente care doreau sa avorteze

Un doctor ginecolog din Ghana si-a fortat cel putin 52 de paciente sa intretina relatii sexuale cu el. Motivul: acesta le-a convins pe acestea ca avortul nu ar avea succes daca nu ar intretine relatii. continuă pe B1

Un ginecolog din Ghana si-a violat peste 50 de paciente care doreau sa avorteze. Cum isi motiva monstrul actele

Un doctor ginecolog din Ghana si-a fortat cel putin 52 de paciente sa intretina relatii sexuale cu el. Motivul invocat de barbat era ca avortul nu ar avea succes daca nu ar intretine relatii sexuale.

Criminalul pentru care Tundrea a stat inchis nevinovat face 25 de ani de inchisoare.

Barbatul judecat in cazul crimei pentru care Marcel Tundrea a facut 12 ani de inchisoare, fara sa fie vinovat, a fost condamnat definitiv de ICCJ la 25 de ani de detentie, decizia fiind luata intr-o cauza fara precedent, redeschisa dupa ce condamnarea lui Tundrea a fost considerata eroare judiciara, potrivit Mediafax. Citeste si: Cazul Tundrea, cea mai mare eroare judiciara din istoria justitiei In 29 martie, Gheorghe Avram a fost condamnat la 25 de ani de detentie de magistratii Curtii de .

Judecatorul Paula Pantea este presedintele BEC pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Judecatorul Paula C. Pantea este presedintele Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al BEC, Biroul Electoral Central a fost completat, in sedinta de astazi, in conformitate cu art. 14 alin. 3) din Legea nr. 35/2008 cu modificarile si completarile ulterioare, cu presedintele si vicepresedintii Autoritatii Electorale Permanente, cu cate un reprezentant al partidelor politice parlamentare si organizatiilor .

Patru state pentru care anul 2012 a fost mai slab decat Marea Recesiune din 2008-2009

Marea Recesiune din 2008-2009 a dat economiei globale cea mai puternica lovitura de dupa anii 1930. Insa, in cateva tari, anul 2012 s-a dovedit a fi mai slab decat 2009 in ceea ce priveste cresterea economica, in care criza datoriilor suverane, incetinirea in general a economiei globale si problemele de politica interna au jucat un rol determinant in reculul economiei, arata un articol publicat de CNBC.

Vremuri grele pentru banci: 20% din sefii BCR pleaca acasa

Criza se simte si la banci, care incep sa reduca numarul de angajati. Presedintele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci, Constantin Paraschiv spune ca 20% din personalul de conducere al BCR va pleca, iar la Generali, aproape o treime din.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )