Libnet.ro
UNICEF

18:45

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara. continuă pe Antena3

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul.

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad in timpul pandemiei de COVD-19, va fi candidatul USR la Primaria Arad

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad, pe care l-a coordonat in timpul pandemiei de COVD-19, va candida din partea USR pentru functia de primar al Aradului. Adrian Wiener are 47 de ani, este medic si se afla la primul mandat de parlamentar, fiind ales in 2016 pe listele USR.

Patru localitati din Arad au intrat si ele in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a decis, vineri seara, sa puna in carantina patru localitati in care exista focare de COVID-19, respectiv Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda, iar masura a fost confirmata, azi dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, conform Hotnews.

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena 3 are cifrele care rastoarna toate calculele politice pentru alegerile locale din Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul in care bucurestenii au cea mai mare incredere. Un sfert dintre bucuresteni o crediteaza cu sanse de a schimba Capitala.

Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Boala care ucide din cauza rusinii. Cancerul de colon si rect ucide din ce in ce mai multi romani anual. Specialistii spun ca numerosi oameni isi pierd viata pentru ca le este rusine sa mearga la medic. Iata ce puteti face acasa pentru a depista boala.

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

CORONAVIRUS |Cetatenii romani care sosesc din Romania pot intra in Bulgaria fara a prezenta un test PCR: Care sunt situatiile de exceptie

Cetatenii romani care sosesc din Romania au dreptul de a intra pe teritoriul Bulgariei fara a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Ambasada Romaniei din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3285 seconds )