Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care Ponta nu schimba cota unica: Presedintele nu schimba cote unice

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care Ponta nu schimba cota unica: Presedintele nu schimba cote unice

Victor Ponta a declarat, vineri, ca in calitate de presedinte, nu va schimba cota unica de impozitare din 2016 pentru simplul motiv ca presedintele nu schimba cote unice si a sustinut ca aceasta va fi garantata de viitorul Guvern Tariceanu, dupa care nu a dorit sa accepte intrebari ale presei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi fi premier, cota unica nu se va modifica (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, propus pentru functia de premier in cazul in care Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei, a declarat vineri ca daca va ajunge seful Guverului nu va majora cota unica.

Tariceanu: in conditia in care voi fi prim-ministru, cota unica nu se va modifica

Calin Popescu Tariceanu, propus de Victor Ponta pentru functia de premier daca acesta ar castiga alegerile prezidentiale, a declarat vineri despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca, in conditia in care va fi prim-ministru, aceasta cota unica nu se va modifica.

Tariceanu spune ca in cazul in care el va fi premier, cota unica nu se va modifica

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Calip Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Calin Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Tariceanu: Cota unica nu se va modifica. Domnul Iohannis incearca sa induca frica in electorat

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, vineri, ca nu are de gand sa mareasca cota unica, daca va fi numit premier, in urma castigarii alegerilor prezidentiale de catre Victor.

Mesajul lui Adrian Nastase pentru Victor Ponta in legatura cu legea amnistiei si gratierii: Victor, spune ca esti de acord cu propunerea de convocare a Parlamentului. Un vot negativ nu ar insemna respingerea pentru eternitate, subiectul poate fi reluat

Fostul premier Adrian Nastase a postat joi, pe blog, un mesaj pentru Victor Ponta, in care il indeamna pe candidatul PSD la prezidentiale sa accepte propunerea de convocare a Parlamentului pentru respingerea legii amnistiei si gratierii, provocare lansata in dezbaterea de miercuri seara, de la B1 Tv, de Klaus Iohannis. Daca problema e atat de serioasa pentru barbati, nu vad de ce nu ar fi de acord Ponta cu propunerea lui Iohannis - facuta, probabil, in bascalie, spune Nastase, adaugand ca Care este problema ca acest proiect sa fie supus votului si respins? Un vot negativ pe acest proiect nu ar insemna respingerea pentru eternitate a unei legi a gratierii si amnistiei. Parlamentul are dreptul de a relua acest subiect, cu un nou proiect de lege initiativa legislativa) intr-o alta sesiune in urma unei dezbateri publice.

REVISTA BLOGURILOR: Dati-mi 3 motive pentru care Iohannis este bun de presedinte

Chinezu cere trei motive pentru care sa-l voteze pe Victor Ponta. Zoso spune ca societatea progreseaza inapoi din cauza catorva oameni. Victorkapra vorbeste despre cele mai bune campanii si agentii de PR din Romania. Iar Vlad Dulea face o comparatie intre GoPro Hero 3+ Black si Hero 4 Silver.

REVISTA BLOGURILOR: Dati-mi 3 motive pentru care Iohannis este bun de presedinte

Chinezu cere trei motive pentru care sa-l voteze pe Klaus Iohannis. Cristian Florea anunta ca mai e un loc liber in Tabara Foto a Bloggerilor. Iar Zoso prezinta doua clipuri de campanie: Viermele roman si Raul cel mai mic.

Gabriela Firea: Nu se pune problema maririi taxelor. Nu vom renunta la cota unica

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a sustinut vineri o conferinta de presa, in care a discutat despre principalele teme de atac din campania electorala. O campanie presupune si atacuri, insa ce a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )