Libnet.ro
UNICEF

16:00

Motivul pentru care un primar PSD a fost exclus din partid dupa o sedinta-fulger: a refuzat sa achite o factura de 25.000 de lei emisa de un consilier judetean PSD

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care un primar PSD a fost exclus din partid dupa o sedinta-fulger: a refuzat sa achite o factura de 25.000 de lei emisa de un consilier judetean PSD

000 de lei a facturat avocatul Vladimir Matusan, consilier judetean si membru in Biroul permanent judetean al PSD Cluj, pentru redactarea a doua hotarari de consiliu local. Primarul social-democrat al comunei clujene Baciu, Janos Balazs, a fost exclus din PSD Cluj la o zi dupa ce a declarat public ca refuza sa plateasca, deoarece avocatul nu a facut nimic. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care un viceprimar PSD a fost exclus din partid: Eu nici cu forta nu as fi putut vota pentru Viorica Dancila

Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Radauti, judetul Suceava, a anuntat ca a fost exclus din PSD. El sustine ca organizatia a facut acest demers pentru ca a lipsit de la intalnirea de saptamana trecuta cu candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila. Loghin a declarat ca nu o sustine pe Dancila.

Ce spun judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare. Motivul pentru care fostul edil a fost condamnat la 9 ani de inchisoare. O veritabila organizatie de tip mafiot

Radu Mazare, fostul edil din Constanta, a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de alti 31 de inculpati. Ce spun judecatorii despre pedeapsa data? Judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare Radu Mazare a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de .

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi .

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita. Ce au vorbit cei doi la telefon

Ionut Negoita vrea sa vanda clubul Dinamo, dar nu are cui. Investitorii nu se inghesuie sa ii faca oferte si nici macar Cristi Borcea nu poate fi induplecat sa bage bani in echipa. Patronul lui Dinamo a anuntat ca a purtat discutii cu Borcea, dar acesta este nemultumit ca Dinamo nu are stadion nou. Cristi .

Motivul pentru care un tanar de 24 de ani s-a insurat cu o femeie de 81. Au deja doi ani de casnicie

Dragostea este unul dintre cele mai importante, dar si cel mai de neinteles pachet emotional. Daca ea exista urmeaza si casnicia, alt abis, dar nu si pentru un tanar de 24 de ani, care s-a insurat cu o femeie de 81 de ani. Cum nimic din Univers nu este la intamplare, iar toate lucrurile care .

Ce s-a intamplat cu singura femeie pe care Mihai Constantinescu a lasat-o insarcinata. Motivul pentru care artistul nu a avut copii

Mihai Contanstinescu era la a doua casatorie si a avut mai multe relatii cu femei mai mult sau mai putin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor sai nu i-au daruit niciodata copii. Artistul si-ar fi dorit foarte mult o fetita, dar soarta nu a tinut cont de .

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Romanii au preluat in ultimii ani traditiile americanilor si sarbatoresc Halloweenul pe 31 octombrie. Sculpteaza dovleci si pun lumanari inauntru, se costumeaza in personaje din filmele de groaza si dau petreceri de pomina. Multi dintre ei nu stiu insa motivul pentru care se aprinde o lumanare in dovleac. Motivul pentru care se aprinde o lumanare .

Viceprimarul din Radauti, exclus din PSD pentru ca a lipsit de la intalnirea cu Viorica Dancila

PSD continua sa fie un partid care socheaza prin fel dictatorial de conducere de la centrul! Astfel, viceprimarul municipiului Radauti, Bogdan Loghin, a fost exclus din formatiune pentru ca si-a permis sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )