Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care a ramas fara par Catalin Scarlatescu

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care a ramas fara par Catalin Scarlatescu

Motivul pentru care a ramas fara par Catalin Scarlatescu. in Marea Chinei de Sud m-am speriat foarte tare si in doua zile am ramas cu par pe perna, a spus Scarlatescu la Chefi la. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William s-au despartit chiar inainte de nunta

In 2007, dupa cativa ani de relatie, Kate Middleton si Printul Williams au decis sa se desparta. Se pare ca familia lui Kate l-a invitat pe Printul William sa petreaca Anul Nou alaturi de ei, iar pentru.

Genial. Motivul pentru care ar trebui sa incalzesti cheia cu o bricheta - VIDEO

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu isi fi uitat vreodata cheile acasa. Iata un truc extrem de util cu ajutorul caruia inveti cum iti poti face propria cheie de rezerva in doar cinci.

Motivul pentru care te simti rau atunci cand se modifica presiunea atmosferica. Sigur nu te gandeai la asta

Presiunea normala stabilita este 760 mmHg coloana de mercur), insa potrivit estimarile aceasta va atinge limita de 775-776 mmHG si vom observa ca ne doare capul, apar ameteli, modificari ale tensiunii.

Motivul pentru care extraterestrii nu ne-au vizitat pana acum

Este posibil ca in Univers sa existe planete locuibile, unele dintre acestea putand fi populate deja de extraterestri. Conform unui studiu realizat de cercetatori ai Universitatii Nationale din.

Motivul pentru care oamenii in varsta sunt mai fericiti decat tinerii

Cei in varsta sunt mai fericiti decat tinerii. in ciuda efectelor provocate de inaintarea in varsta, fecirirea inclina decisiv balanta in dreptul celor trecuti de prima tinerete, scrie The.

Nu l-au mai tinut pe post nici pana la finala! Mircea Radu a ramas fara emisiune.

Mircea Radu nu a avut noroc cu noul lui proiect de la Antena 1, Ie, Romanie. Emisiunea a adus audiente mici, astfel ca mai marii postului au decis sa o scoata din grila, chiar in mijlocul sezonului.

Caru' cu vedete: Gabriel Cotabita tata la 62 de ani: Cum da Dumnezeu. Nu am cum sa ma opun; Rita Muresan a lesinat n culisele unei prezentari de moda. Am avut un deja vu ca o sa mor; Mircea Radu a ramas fara emisiune la Antena 1! De ce a fost scos de pe

Ce s-a intamplat cu cel care a ucis-o pe Mihaela Runceanu, la 29 de ani de la crima. Mihaela Runceanu avea doar 34 de ani cand a fost ucisa cu sange rece si o cariera in plina ascensiune. La momentul. 500 de oameni si-au luat ramas-bun de la Barbara Bush! Trump a lipsit de la eveniment. in cadrul ceremoniei, desfasurata la Epsicopia St Martin, din Houston, i s-au adus.

Castigatorul concursului de tranzactionare organizat de BVB a ramas fara premiu

Dan Groza: Am castigat de doua ori premiul I la concursul &171;Leii BVB &187;, dar nici pana astazi nu am beneficiat de ceea ce ar fi trebuit sa obtin *Bursa de Valori Bucuresti: Ne-am respectat toate obligatiile contractuale *Raluca Karas, Paravion: Avand in vedere conditiile impuse de castigator in comparatie cu premiul cuvenit, am fost nevoiti sa-i refuzam pretentiile *in prezent, pagina de Internet a concursului nu functioneaza Investitorul Dan Groza acuza ca nu si-a primit premiile castigate, anul trecut, la concursul de tranzactionare organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB) Leii BVB, constand in doua city-break-uri oferite de compania Paravion, in contextul in care aceasta din urma a intrat in insolventa.

Premiera in justitia din Vaslui: motivul pentru care judecatorii au respins cererea de liberare conditionata a unuia dintre cei 7 violatori

Primul dintre cei sapte violatori din Vaslui propus pentru liberarea conditionata a ratat iesirea din puscarie inainte de executarea integrala a pedepsei de 6 ani, deoarece nu a a achitat niciun leu daune morale victimei.

Patru motive pentru care este bine sa mergi mai mult in fiecare zi

In ziua de astazi suntem bombardati de mesaje care ne spun ca trebuie sa mergem la sala, sa ridicam greutati, si sa fim foarte activi. Defapt, tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sanatosi este o mica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )