Libnet.ro
UNICEF

05:15

Motivul pentru care o scoala din Gorj a fost amendata

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care o scoala din Gorj a fost amendata

O unitate de invatamant din judetul Gorj a fost amendata, in acest an, de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Gorj, pentru mizerie. Scoala Gimnaziala Ion Valceanu din Dragotesti a primit o sa. continuă pe Antena3

Tudor Chirila, despre motivul pentru care nu canta in campanii electorale si la nunti: Nu dorim sa ne asociem imaginea cu promisiuni desarte

Solistul trupei Vama, Tudor Chirila 44 de ani), a explicat care este motivul pentru care nu canta in campanii electorale, la nunti sau la botezuri.

Motivul halucinant pentru care un barbat si-a dat in judecata parintii

Un motiv de-a dreptul halucinant pentru care un barbat si-a dat in judecata parintii. Individul din Michigan cere 65. 000 de lire sterline celor care i-au dat viata, suparat ca acestia i-au distrus colectia.

O tanara din Gorj astepta o masina la ocazie pentru a se intoarce acasa. Nici prin gand nu i-a trecut ce a urmat

O tanara de 20 de ani, din Rovinari, judetul Gorj, a luat o masina la ocazie, in care se aflau trei barbati. Tanarasustine ca a fost violata de doi dintre ei. Cosmarul ar fi inceput pentru.

Un barbat a condus fara permis cu copilul in masina. Motivul pentru care a fost achitat de instanta

Condamnat initial la un si sase luni de inchisoare, cu executare, pentru conducere fara permis, un barbat din Calarasi a fost achitat luna aceasta, in apel, dupa ce a demonstrat ca a fost fortat sa se urce la volan pentru a-si duce la spital fetita grav bolnava.

Motivul halucinant pentru care un barbat si-a dat parintii in judecata: Ti-am facut o mare favoare...

Un barbat din Indiana, SUA, si-a dat parintii in judecata, pentru ca i-ar fi aruncat colectia cu material pornografic, colectie care valoreaza in jur de 29. 000 de dolari. Barbatul a divortat.

Apocalipsa din inima Terrei. Motivul pentru care risca sa fie compromise rezervele de apa dulce din interiorul planetei

Un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Cardiff, din Regatul Unit, a dezvaluit o noua problema pe care ar putea sa o intampine umanitatea, intr-un viitor nu foarte indepartat.

Trei motive pentru care Tezaur nu merge asa cum si-au imaginat autoritatile

Statul tot incearca sa se imprumute de la populatie prin intermediul emisiunilor Tezaur. Ofera randamente superioare dobanzilor bancare, pe deasupra castigul este neimpozabil si, totusi, Programul nu prea merge. De fapt merge, dar nu la anvergura dorita. Vorbim, de fapt, de doar 0,3% din populatie care a dorit sa achizitioneze aceste certificate, luand in calcul ca anul trecut au fost circa 52. 000, iar anul acesta, cel mai probabil, au fost o parte dintre cei de anul trecut, avand in vedere ca exista o limita de suma/emisiune.

Procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au descins la DNA Ploiesti

Procurorii de la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) au descins la sediul DNA Ploiesti pentru a verifica existenta unei camere pe care procurorii Onea si Negulescu o foloseau pentru a.

Black Sea Oil Gas anunta ca a primit aprobarea Guvernului pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas SRL BSOG) sustine ca a primit aprobarea din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina. Aceste zacaminte fac obiectul Proiectului de Dezvoltare Gaze Naturale Midia din largul Marii Negre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )