Libnet.ro
UNICEF

15:00

Motociclist austriac, mort in urma unui accident in Maramures

Adevărul Adevărul,
Motociclist austriac, mort in urma unui accident in Maramures

Un tanar de 22 de ani din Austria si-a pierdut viata in urma unui accident rutier petrecut in Maramures. Tanarul conducea o motocicleta si circula in paralel cu o alta, pe care a acrosat-o si a cazut, find calcat, apoi, de o masina. continuă pe Adevărul

Doi romani au murit, iar trei au fost raniti in urma unui accident rutier in Ungaria

Doi romani au murit si alti trei au fost raniti grav in urma unui accident rutier produs in Ungaria, intre localitatile Cegled si Albertirsa, relateaza Mediafax. Potrivit sursei citate, ranitii fiind internati in prezent intr-un spital din zona.

O persoana a ajuns la spital in urma unui accident pe strada Muncesti din Chisinau

O persoana a ajuns la spital dupa ce trei automobile s-au ciocnit pe strada Muncesti din capitala. Potrivit ofiterului de presa al Directiei de Politiei a municipiului Chisinau, Natalia Stati, preliminar, de accident se face vinovat soferul unui automobil de tip VAZ, care a incercat o depasire fara sa se asigure, transmite IPN.

VIDEO Cum a fost coborata de pe pod o locomotiva ramasa suspendata in urma unui accident feroviar. Operatiunea, fara precedent in Romania

A fost pentru data cand in Romania a avut loc o astfel de operatiune. Misiunea cea mai grea a avut-o macaragiul. Acesta a incercat de mai multe ori sa se apropie de viaduct, dar de fiecare data retragea utilajul pentru ca platforma incepea sa cedeze. Pentru inceput, in zona se va circula cu 5 kilometri/ora.

Motociclist mort intr-un accident pe DN7

Un barbat a murit, duminica, in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7, dupa ce motocicleta pe care se afla a intrat in coliziune cu un autoturism, transmite Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

ACCIDENT cu romani in GERMANIA: Trei TIR-uri si o duba au fost spulberate! Bilantul complet al victimelor (VIDEO)

Doi soferi romani au fost raniti luni in urma unui accident cumplit produs pe o autostrada din Germania. in incidentul soldat cu moartea unui sofer de camion si ranirea a altor doi au fost implicate trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )