Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un motociclist a fost accidentat mortal cu masina lui Ciprian Marica: Victima era angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti

B1 B1,
Un motociclist a fost accidentat mortal cu masina lui Ciprian Marica: Victima era angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti

Masina fotbalistului Ciprian Marica a fost implicata intr-un accident rutier petrecut miercuri pe Soseaua Pipera din Bucuresti, in urma caruia un motociclist a murit. La volanul autoturismului nu se afla. continuă pe B1

Un motociclist a fost accidentat mortal cu masina lui Ciprian Marica: Victima ar fi fost un angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti

Masina fotbalistului Ciprian Marica a fost implicata intr-un accident rutier petrecut miercuri pe Soseaua Pipera din Bucuresti, in urma caruia un motociclist a murit. La volanul autoturismului nu se afla.

Un motociclist a murit, dupa ce a fost lovit de masina lui Ciprian Marica. La volanul autoturismului se afla un prieten al fotbalistului

Un motociclist a murit , dupa ce a fost lovit de masina lui Cprian Marica. Motociclistul a murit la scurt timp dupa accident. La volanul masinii se afla un prieten al lui Ciprian Marica. Accidentul a avut loc in.

Un motociclist, OMORAT cu masina fotbalistului Ciprian Marica.

Un motociclist a murit, miercuri, intr-un accident rutier, dupa ce un barbat care se afla la volanul masinii fotbalistului Ciprian Marica nu i-ar fi acordat prioritate, potrivit unor oficiali din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Ilfov, potrivit Mediafax. Sursele citate au precizat ca un barbat in varsta de 44 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes care ii apartine fotbalistului Ciprian Marioca, a iesit din curtea unui imobil dintr-un ansamblu rezidential .

Un angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti, OMORAT cu masina lui Ciprian Marica.

UPDATE: Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a confirmat ca un angajat al misiunii diplomatice americane a decedat, miercuri, in accidentul de masina provocat de autoturismul detinut de fotbalistul Ciprian Marica, informeaza Mediafax. Este o zi grea pentru ambasada. Cred ca multi dintre voi ati vazut relatarile din presa, potrivit carora un angajat al ambasadei a murit astazi intr-un accident de masina. Este o reala pierdere. Este un om care a avut o influenta .

Accident cu masina fotbalistului Ciprian Marica: Un motociclist a murit

Masina fotbalistului Ciprian Marica a fost implicata intr-un accident rutier petrecut miercuri pe Soseaua Pipera din Bucuresti, in urma caruia un motociclist a murit. La volanul autoturismului nu se afla.

Unul din prietenii lui Ciprian Marica a OMORAT un motociclist cu masina fotbalistului.

Un motociclist a fost accidentat mortal de masina fotbalistului Ciprian Marica, transmite Realitatea TV. Automobilul era condus de un prieten al fotbalistului. Accidentul s-a produs pentru ca soferul nu a acordat prioritate. Stire in curs de actualizare.

Ce a declarat Ciprian Marica despre accidentul in care a fost implicata masina sa

Ciprian Marica a confirmat, in direct la Antena 3, ca masina implicata in accidentul din Pipera, in urma caruia a murit un motociclist, este a sa. Fotbalistul a precizat ca la volanul autoturismului se afla un.

Motociclist ucis de un sofer care conducea autoturismul fotbalistului Ciprian Marica

Un motociclist a murit, miercuri, intr-un accident rutier, dupa ce un barbat care se afla la volanul masinii fotbalistului Ciprian Marica nu i-ar fi acordat prioritate, potrivit unor oficiali din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Ilfov. B1 afirma, citand surse, ca motociclistul decedat era angajat al Ambasadei Statelor Unite.

UPDATE Un motociclist, angajat roman al Ambasadei SUA, ucis de un sofer care conducea autoturismul fotbalistului Ciprian Marica

Un motociclist a murit, miercuri, intr-un accident rutier, dupa ce un barbat care se afla la volanul masinii fotbalistului Ciprian Marica nu i-ar fi acordat prioritate, potrivit unor oficiali din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Ilfov. B1 afirma, citand surse, ca motociclistul decedat era angajat al Ambasadei Statelor Unite. UPDATE Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei SUA la Bucuresti, a confirmat miercuri dupa-amiaza ca un tanar angajat al Ambasadei si-a pierdut viata intr-un accidentu auto.

Masina fotbalistului Ciprian Marica, implicata intr-un accident rutier. Un prieten al acestuia, aflat la volan, a accidentat mortal un motociclist

Masina fotbalistului Ciprian Marica a fost implicata miercuri intr-un accident rutier. Din primele informatii, la volanul autoturismului se afla un prieten al fotbalistului care ar fi accidentat mortal un motociclist in zona Pipera-Tunari. Politia a deschis o ancheta.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )