Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe DN 66

Adevărul Adevărul,
Un motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe DN 66

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 66 la iesirea din municipiul Petrosani, spre Hateg. Un motociclist a ajuns in stare critica la spital, dupa ce s-a prabusit pe caldaram, dupa impactul cu autoturimul pe care incerca sa il depaseasca. continuă pe Adevărul

Lewis Hamilton, implicat intr-un accident rutier in Monaco

Campionul mondial al acestui sezon in Formula 1, Lewis Hamilton, a fost implicat intr-un accident rutier in Principatul Monaco unde acesta isi are resedinta.

Andrei Marian Mihai, jurnalist roman care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatele de la Paris

Andrei Marian Mihai, un jurnalist roman in varsta de 30 de ani, care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatele de vineri seara de la Paris, au anuntat apropiatii tanarului, pepagina sa de Facebook.

Un PSD-ist, implicat intr-un accident rutier. Daniel Savu: Un TIR s-a suit pe mine

Senatorul PSD Daniel Savu a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier, in timp ce se afla la iesirea din Ploiesti. Anuntul a fost facut chiar de politician, care a reusit sa ajunga, vineri, la.

LIVETEXT Parisul, prima zi dupa carnagiul soldat cu cel putin 120 de morti / Un jurnalist roman ar fi fost ranit grav in atacurite de vineri noapte

Barbati inarmati cu arme automate si atacatori sinucigasi au ucis in Paris in restaurante, intr-o sala de concerte si pe un important stadion din paris, ucigand cel putin 120 de persoane imprastiind moarte in ceea ce persedintele Francois Hollande a numit atacuri teroriste fara precedent. 51Membrii formatiei rock Eagles of Death Metal au scapat cu viata in urma atacului comis in sala de concerte Bataclan08. 27Andrei Marian Mihai, jurnalist roman care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatul de la Paris08. 23Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a activat, in noaptea de vineri spre sambata, celula de criza a MAE.

VIDEO Un jurnalist Le Monde a filmat scene terifiante la Bataclan si a fost ranit: Asta e momentul in care am fost impuscat. Am simtit ca si cand o petarda mi-ar fi explodat in umar

Jurnalistul Daniel Psenny, de la Le Monde, a filmat cu telefonul mobil scene cutremuratoare la atacul terorist de la sala de concerte Bataclan. Dupa ce a lasat telefonul si a inceput sa ajute ranitii, Psenny a fost si el impuscat. Este ranit la umarul stang si se afla internat la spitalul Georges-Pompidou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )