Libnet.ro
UNICEF

15:45

Motociclist ranit intr-un accident rutier in zona stadionului Steaua

România Liberă România Liberă,
Motociclist ranit intr-un accident rutier in zona stadionului Steaua

Un motociclist a fost ranit, joi, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini si o motocicleta. Accidentul a avut loc pe bulevardul Ghencea, in zona stadionului Steaua. Potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, conducatorul motocicletei nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. continuă pe România Liberă

Accident rutier in zona stadionului Steaua; un motociclist ranit

Un motociclist a fost ranit joi pe bulevardul Ghencea, in zona stadionului Steaua, dupa ce nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, citat de Agerpres.

Doi israelieni, studenti la UMF Iasi, au murit la Neamt intr-un accident rutier

Doi studenti de la Facultatea de Medicina Generala a UMF Iasi au murit, sambata, intr-un accident rutier. in urma impactului, alte trei persoane au fost ranite, transmite.

Patru romani au fost raniti intr-un accident rutier produs in nord-vestul Italiei: Trei dintre ei sunt in stare grava

Patru cetateni romani au fost raniti intr-un accident rutoer produs in nord-vestul Italiei, in apropierea frontierei cu Franta, informeaza La Stampa. Trei dintre raniti sunt in.

Accident in Bucuresti. Trafic blocat in zona stadionului Steaua

Un motociclist a fost ranit joi pe bulevardul Ghencea, in zona stadionului Steaua, dupa ce nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu.

Cinci persoane, duse la spital dupa un accident rutier produs in localitatea Racarii de Sus

Cinci persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs aseara in localitatea Racarii de Sus. Soferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vatamare orporala din culpa.

Un angajat la negru si-a pierdut viata intr-un accident de munca cumplit. A fost strivit de tractorul pe care il repara

Un barbat, in varsta de 56 de ani, dinTismana, a murit, astazi, in urma unui groaznic accident de munca. Victima era angajata la negrula o firma de exploatare forestiera.

Arad: Cinci locomotive au fost implicate intr-un accident feroviar la Curtici

Mai multe locomotive au fost avariate, in urma unui accident feroviar petrecut in gara din localitatea Curtici, din judetul Arad. Trei locomotive care stationau au fost lovite de o a patra, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )