Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un motociclist si-a pierdut viata in urma unui accident in zona industriala a Clujului

Adevărul Adevărul,
Un motociclist si-a pierdut viata in urma unui accident in zona industriala a Clujului

Un grav accident rutier s-a produs sambata seara, 7 septembrie, in jurul orei 20. 20, pe strada Fabricii, in apropiere de fabrica Terapia. in accident a fost implicati un motociclist si un taximetrist. Motociclistul, in varsta de 32 de ani, a murit. continuă pe Adevărul

Aproximativ 70 de raniti in urma unui accident in lant petrecut in Marea Britanie

Opt pasageri au fost grav raniti si alti cel putin 60 au suferit rani superficiale, in urma unui accident in lant produs in comitatul Kent estul Marii Britanii), in care au fost implicate peste 100 de masini. Accidentul s-a produs joi dimineata, la ora de varf, pe podul Sheppey din cauza cetii dense, informeaza presa din arhipelagul britanic.

Doua persoane au murit si alte noua au fost ranite in urma unui accident produs pe Soseaua de Centura a Capitalei

Doua persoane au murit si alte noua au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs pe Soseaua de Centura a Capitalei dupa ce un TIR a lovit un microbuz.

UPDATE Trei persoane au murit si alte opt au fost ranite in urma unui accident produs pe Soseaua de Centura a Capitalei

Trei persoane au murit si alte opt au fost ranite in urma unui grav accident rutier care s-a produs pe Soseaua de Centura a Capitalei dupa ce un TIR a lovit un microbuz. La aceasta ora 16. 20), circulatia rutiera este inchisa pe Soseaua de Centura.

TREI MORTI, in urma unui ACCIDENT langa Bucuresti. ...

Trei persoane au murit, in urma accidentului produs pe Soseaua de Centura. O alta persoana este in stop respirator, iar inca sase sunt in drum spre spital, potrivit ISU Bucuresti. Alte doua persoane sunt asistate medical la fata locului si refuza transportul la spital. 11 victime sunt in total. La fata locului au ajuns 10 echipaje SMURD --- Doua persoane au murit si o alta este incarcerata, dupa ce un microbuz si un tir s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, pe Soseaua de Centura a .

11 victime, in urma unui ACCIDENT langa Bucuresti. ...

Doua persoane au murit si o alta este incarcerata, dupa ce un microbuz si un tir s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, pe Soseaua de Centura a Capitalei. 11 victime sunt in total. La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Bucuresti si Ilfov.

Era beat. Mort de beat. Soferul unui senator, mort in urma unui accident cu masina prefecturii judetului Maramures

Soferul unul senator a crezut ca functia poate ocoli legea. S-a urcat baut la volan si a provocat o tragedie. A pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism. Omul si-a.

Siria, ramasa aproape in intregime fara curent electric, in urma unui atentat

Aproape intregul teritoriu al Siriei a ramas miercuri fara curent electric, in urma unui atentat impotriva unei linii de inalta tensiune, in centrul tarii, relateaza AFP. Un atac terorist impotriva unei.

Siria a ramas in bezna, in urma unui atentat terorist

Aproape intregul teritoriu al Siriei a fost privat de curent electric, miercuri, in urma unui atentat impotriva unei linii de inalta tensiune produs in centrul tarii, a anuntat ministrul Energiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )