Libnet.ro
UNICEF

17:15

Motorul de cautare Google s-a oprit din cauza unei redirectionari accidentale a adreselor IP catre Rusia, China si Nigeria

Hotnews Hotnews,
 Motorul de cautare Google s-a oprit din cauza unei redirectionari accidentale a adreselor IP catre Rusia, China si Nigeria

Motorul de cautare Google a fost indisponibil luni, timp de mai bine de o ora, dupa ce adresele IP au fost redirectionate in mod accidental in timpul unei actualizari, de la ruta lor normala, catre Rusia, China si Nigeria, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Motorul de cautare Google a fost perturbat din cauza unei redirectionari accidentale a adreselor IP catre Rusia, China si Nigeria

Motorul de cautare Google a fost perturbat luni, timp de mai bine de o ora, dupa ce adresele IP au fost redirectionate in mod accidental in timpul unei actualizari, de la ruta lor normala, catre Rusia, China si Nigeria, potrivit BBC.

O tanara aristrocrata a murit la 18 ani din cauza unei supradoze. Acum iubitul ei i-a dezvaluit adevaratele secrete murdare

La 18 ani, Lady Beth Douglas, o adolescenta fiica de aristrocat, a murit din cauza unei supradoze de droguri. Iubitul sau a dezvaluit acum si alt secret murdar al tinerei, fiica lui David Douglas, al 12 marchiz d.

Un show TV japonez anuleaza aparitia trupei BTS din cauza unei camasi cu o bomba atomica

Un show de televiziune japonez a anulat aparitia trupei BTS, care este foarte populara in Japonia, pe fondul controversei asupra camasii purtate de unul dintre membrii trupei, scrie BBC.

Motorul de cautare Google s-a oprit timp de o ora. Rusia si China sunt implicate

Motorul de cautare Google nu a mai putut fi folosit luni, timp de o ora, dupa ce adresele IP au fost redirectionate de la ruta lor normala catre Nigeria, China si Rusia. Aceasta situatie nu a compromis.

Peste o suta de persoane au fost evacuate dintr-un supermarket Kaufland din cauza unei amenintari cu bomba. Teroristul a anuntat ca este in pericol si spitalul judetean

Clientii care se aflau intr-un supermarket Kaufland din Ploiesti au fost evacuati, marti seara, din cauza unei amenintari cu bomba. Teroristul sustine ca si Spitalul Judetean este in pericol.

CAZ INEDIT la Muzeul Luvru! Unei bloggerite i-a fost interzis sa intre din cauza rochiei: Picasso mi-ar fi iubit tinuta (FOTO)

Bloggerita australiana Newsha Syeah, in varsta de 25 de ani, a avut parte de o surprinza neplacuta atunci cand a vrut sa viziteze Muzeul Luvru din Franta. Tanara a povestit ca din cauza rochiei pe care o.

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli, fiind vorba de un medic primar de pediatrie si de fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica. Astfel, medicul de la Pediatrie ar fi avut un comportament neprofesionist, lipsit de respect si bun-simt cu apartinatorii unor bebelusi, fiind reclamat si pentru ca ar fi impiedicat transferul unei paciente minore la un spital superior. Fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica a fost concediat dupa ce serviciul a fost restructurat, intrucat activitatea acestuia era necorespunzatoare. Conducerea Spitalului anunta ca va sesiza organele judiciare, existand indicii ca unele fapte ale celor doi ar fi de natura penala.

Caz SOCANT! Doi barbati, incendiati din cauza unor zvonuri false pe WhatsApp

Doua persoane din Mexic au fost incendiate din cauza unor zvonuri false raspandite pe WhatsApp. Mai precis, un barbat si nepotul acestuia ar fi fost acuzati de rapirea mai multor copii. Mesajul mincinos,.

Haos pe aeroportul Otopeni. Nu se decoleaza si nu se aterizeaza din cauza cetii

Pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti nu se decoleaza si nici nu se aterizeaza, la ora transmiterii stirii, din cauza cetii. Potrivit site-ului Aeroportului, in momentul de fata, sase curse au.

Cazierul judiciar, obtinut dupa cateva zile de asteptare. Cauza pentru care oamenii sunt amanati

Romanii intampina probleme in obtinerea certificatului de cazier judiciar. Din cauza unei avarii a sistemului, cererile au de asteptat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )