Libnet.ro
UNICEF

06:00

MRU: Am inceput discutiile pentru o foarte stransa colaborare cu Miscarea Populara

Antena3 Antena3,
MRU: Am inceput discutiile pentru o foarte stransa colaborare cu Miscarea Populara

Presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu,a declarat ca a inceput discutiile pentru o foarte stransa colaborare cu Partidul Miscarea Populara, condus de Eugen Tomac. Cei doi lideri politici au. continuă pe Antena3

Ungureanu: Am inceput discutiile pentru o colaborare cu Miscarea Populara.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, s-a aflat in vizita la Chisinau alaturi de presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, aratand ca au inceput discutiile pentru o stransa colaborare cu aceasta formatiune. S-au pus astfel bazele unui dialog intre cele doua partide pentru unificarea dreptei romanesti, care sa acomodeze principiul unitatii fortelor politice romanesti de centru-dreapta si proiectele comune, se arata intr-un comunicatul de presa citat de .

A inceput batalia pentru gazele de sist in Europa.

Din 2005 pana in 2012, productia de gaze naturale a crescut in Statele Unite cu 33%, iar cea de petrol cu 28%; potrivit Administratiei pentru Informatii privind Energia, pana in 2020, productia de petrol a Americii de Nord o va depasi pe cea a Arabiei Saudite, ceea ce va face plauzibila independenta energetica a SUA. In numai sase ani, pretul gazelor naturale a scazut de patru ori, alimentand un proces de reindustrializare a Americii unic in Occident. Potrivit unui studiu realizat de IHS Cera, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )