Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mugur Ciuvica: Basescu este cel mai smecher din Romania

Antena3 Antena3,
Mugur Ciuvica: Basescu este cel mai smecher din Romania

Presedintele Grupului de Investigatii Politice GIP), Mugur Ciuvica, a apreciat, luni, ca presedintele Traian Basescu, desi este penibil politic, este cel mai smecher din Romania. E atat de penibil. continuă pe Antena3

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului, avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului a reprezentat avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013, potrivit clasamentului anual al celor mai importante descoperiri ale anului realizate de prestigioasa revista americana Science, scrie AFP. Pe langa imunoterapie, Science a retinut si alte avansuri stiintifice in 2013.

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

Caru' cu vedete: In sfarsit, s-a decis sa vorbeasca! Andreea Berecleanu dezvaluie amanunte nestiute despre divortul ei de Andrei Zaharescu; Printul Paul va fi cel mai bogat roman; Florin Piersic desfiinteaza toate zvonurile ca ar fi avut o relatie cu Mih

Primul pictorial impreuna! Elena Basescu, alaturi de fiica si de sotul sau! Uite cat a crescut Sofia Anais. Elena Basescu si sotul ei, Bogdan, au realizat primul pictorial impreuna cu fiica lor, Sofia Anais, in varsta de trei luni. Smiley, milionar in euro la numai 30 de ani. Andrei Tiberiu Maria, Smiley 30 de ani), pe numele lui de scena, se poate aseza linistit la gura sobei, acum, in prag de Sarbatori, caci anul 2013 a fost cel mai banos din intreaga lui cariera.

Europa lanseaza cel mai scump telescop al sau, pentru identificarea unui miliard de stele

Gaia este numele acestui exemplar, cel mai scump telescop, a carui valoare este de 1,4 miliarde de dolari si care a fost lansat recent in spatiu de catre ESA European Space Agency). Scopul telescopului Gaia este de a descoperi pana la un miliard de stele noi si de a oferi in acest fel o reprezentare cat mai buna a galaxiei Milky Way. Acesta a fost lansat de pe o nava maritima care acosteaza in regiunea Korou, si este cel mai [].

Cel mai puternic om din lume recunoaste: Cred ca aproape am murit de cel putin 15 ori in camera asta

Barack Obama a refuzat vineri sa dea crezare faptului ca 2013 a fost cel mai rau an pe care l-a cunoscut de la preluarea functiei in ianuarie 2009, in pofida esecurilor in politica externa si a problemelor crea.

Mugur Ciuvica, despre modificarile din Codul Penal: Ce a facut Parlamentul saptamana trecuta, e ceva normal

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a comentat, in cadrul editiei de vineri a emisiunii Subiectiv, afirmatiile ambasadorului SUA la OSCE, care a criticat modificarile din Codul.

Valentin Ilie, Coldwell Banker: 2013, cel mai bun an de la debutul crizei pentru piata apartamentelor

Segmentul rezidential poate fi considerat supriza placuta, 2013 fiind poate cel mai bun an pentru piata apartamentelor de la declansarea crizei economice categoric a fost un an mai pozitiv decat precedentul, cel putin pentru noi. Numarul de.

In Europa ca in Las Vegas: cel mai mare proprietar de cazinouri va invada orasele europene

Miliardarul american Sheldon Adelson, care controleaza Las Vegas Sands, cel mai mare operator de cazinouri din lume, vrea sa se extinda prin constructia de complexuri turistice in mari orase europene, dupa ce a renuntat la planul de a investi 30.

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone din ianuarie, dupa 6 ani de negocieri

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine.

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine, transmite Bloomberg, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )