Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mugur Isarescu a devenit Doctor Honoris Causa al Academiei Navale Mircea cel Batran

Adevărul Adevărul,
Mugur Isarescu a devenit Doctor Honoris Causa al Academiei Navale Mircea cel Batran

Eminentele cenusii de la Banca Nationala a Romaniei au fost distinse cu titlul de Doctor Honoris Causa al comunitatii academice din Constanta. Guvernatorul Mugur Isarescu a primit titulatura de la Academia Navala Mircea cel Batran, in timp ce consilierul Lucian Croitoru a devenit laureatul Universitatii Ovidius. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu a devenit Doctor Honoris Causa al Academiei Navale Mircea cel Batran. Consilierul sau Lucian Croitoru a primit acelasi titlu de la Universitatea Ovidius

Eminentele cenusii de la Banca Nationala a Romaniei au fost distinse cu titlul de Doctor Honoris Causa al comunitatii academice din Constanta. Guvernatorul Mugur Isarescu a primit titulatura de la Academia Navala Mircea cel Batran, in timp ce consilierul Lucian Croitoru a devenit laureatul Universitatii Ovidius.

Mugur Isarescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Mircea cel Batran

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a primit, joi, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Academiei Navale Mircea cel Batran .

Profesorul Denys Simon va primi titlul Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti va acorda, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa lui Denys Simon, profesor de drept public la Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne.

Victor Ponta: PSD va vota pentru inca un mandat al lui Mugur Isarescu la BNR

Victor Ponta a declarat luni ca PSD va vota pentru inca un mandat al guvernatorului Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )