Libnet.ro
UNICEF

20:00

La multi ani, 2021! Cu ce ramanem dupa anul pandemiei?

Adevărul Adevărul,
La multi ani, 2021! Cu ce ramanem dupa anul pandemiei?

Pandemie. Auto-izolare. Distantare sociala. Sunt acestea cele mai des auzite cuvinte din anul 2020? Probabil ca da. Sunt cuvintele care definesc anul 2020? Nu. Nu trebuie sa le lasam sa fie. incheiem un an complicat. Dificil. in care am fost asaltati de necunoscut, de imprevizibil si de prea multe decizii grele. continuă pe Adevărul

Mesaje de Anul Nou 2021. Urari si felicitari de Anul nou

Trecerea intr-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urari si felicitari de La multi ani! celor apropiati de Anul Nou. Mai sunt cateva ore pana la Revelion si trecerea in anul nou 2021, iar imaginatia poate fi pusa la incercare cand trebuie sa alegem urarile si felicitarile pe care sa le trimitem. Cum anul acesta Sarbatorile de iarna au loc in conditii speciale din cauza coronavirusului, o metoda la indemana pentru a-i bucura pe cei dragi este transmiterea de mesaje, urari si felicitari de Anul Nou si de Revelion.

6 specialisti raspund la intrebarea: Ce am invatat despre viitor in anul pandemiei?

Suntem acum mai pregatiti pentru viitor? Vom trece mai usor peste provocarile viitoare? Sunt intrebari complicate, la care nu avem inca raspunsuri. Cu siguranta insa ca fiecare dintre noi a invatat ceva in 2020. Iata insa ce raspund cativa specialisti in economie, politica externa, societate, educatie atunci cand sunt intrebati: Ce ati invatat despre viitor in anul pandemiei?.

Marile realizari ale lui 2020: ce au reusit autoritatile sa construiasca in anul pandemiei

2020 a fost an marcat de pandemie, o premiera in istoria moderna, dar a fost si un an in care putine promisiuni au fost respectate - ceea ce e deja o traditie. 2020 e anul in care a izbucnit.

Bilant dupa anul pandemic la Primaria Galati

Anul 2020 a fost un an al provocarilor. Criza produsa de aparitia noului coronavirus a impus gasirea de solutii rapide si eficiente pentru siguranta cetatenilor in toate marile orase. in acelasi timp, autoritatile locale au fost nevoite sa gaseasca solutii pentru a continua investitiile, fara a neglija, in acelasi timp, si alocarea sumelor necesare masurilor in lupta impotriva SARS-CoV-2.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )