Libnet.ro
UNICEF

17:15

Muncitori nord-coreeni, drogati cu metamfetamina ca sa lucreze mai repede si mai mult

România Liberă România Liberă,
Muncitori nord-coreeni, drogati cu metamfetamina ca sa lucreze mai repede si mai mult

Firme de constructii nord-coreene nu ar ezita sa distribuie droguri sub forma de medicamente muncitorilor pentru ca acestia sa termine rapid edificarea unui amplu proiect imobiliar din Phenian, scrie vineri directmatin. fr, preluat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Muncitori drogati cu metanfetamina pe santier, ca sa lucreze mai repede. Acuzatii grave la adresa regimului de la Phenian

Regimul de la Phenian isi stimuleaza cu metanfetamina muncitorii care lucreaza la hotelul Ryugyong, a carui constructie a inceput in 1987 si nu a fost inca finalizata, scrie Daily.

Muncitorii din Coreea de Nord sunt drogati cu metamfetamina si obligati sa munceasca pana la epuizare

Comportamentul dictatorial al lui Kim Jong-un nu are limite si starneste revolta unei lumi intregi. Muncitorii de pe santiere sunt drogati cu metamfetamina pentru a putea da randament mai bun,.

OnePlus 3 vs Galaxy S7: care se incarca mai repede

In cazul in care timpul de incarcare este un criteriu de achizitie foarte important pentru voi, testul comparativ OnePlus 3 vs Galaxy S7 s-ar putea sa va ajute sa luati o decizie. Pe parcursul vietii noastre, probabilitatea ca un smartphone modern de top sa aiba o autonomie mai mare de o zi, tinde sa fie [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )