Libnet.ro
UNICEF

23:15

Municipiul Alba Iulia si alte cinci localitati din judet ies din carantina

B1 B1,
Municipiul Alba Iulia si alte cinci localitati din judet ies din carantina

Localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Abrud, Ciugud si Craciunelu de Jos ies din carantina, incepand de marti, insa vor trebuirespectate in continuare mai multemasuri pentru limitarea. continuă pe B1

DSP Alba propune ridicarea carantinei in Alba Iulia si alte cinci localitati, unde rata de infectare a scazut

DSP Alba va propune Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta incetarea carantinei in localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud, ca urmare a scaderii numarului de imbolnaviri.

DSP Alba propune ridicarea carantinei in Alba Iulia si alte cinci localitati

Alba Iulia si alte cinci localitati din judetul Alba ar putea sa iasa din carantina astazi. Masura a fost impusa acum 14 zile, iar Directia de Sanatate Publica este de parere ca situatia s-a imbunatatit in privinta raspandirii noului coronavirus. Astfel, DSP Alba va propune Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) incetarea carantinei in localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud, ca urmare a scaderii numarului de imbolnaviri, relateaza Digi24.

Carantina in Sibiu si in trei localitati din judet, prelungita de astazi cu inca 7 zile Alba Iulia, Blaj, Sebes sau Cugir ar putea scapa de carantina

Carantina in municipiul Sibiu si in localitatile Cisnadie, Talmaciu si Selimbar a fost prelungita cu alte sapte zile, incepand de luni de la ora 5. in schimb, luni ar putea fi ultima zi de carantina pentru municipiul Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud.

Alte trei localitati din Constanta vor intra in carantina

Localitatile Tuzla, Rasova si Aliman, vor intra in carantina incepand din data de 2 decembrie, de la ora 8. Rata de incidenta a imbolnavirilor de COVID-19 in cele trei localitati este cuprinsa.

INSP a avizat favorabil ridicarea carantinei in cinci localitati din Alba. Un singur oras nu are punctajul necesar

INSP a dat aviz favorabil propunerii DSP Alba pentru iesirea din carantina a localitatilor Alba Iulia, Blaj, Sebes, Abrud si Ciugud. Nu a fost avizata ridicarea carantinei la Cugir.

DSP Alba propune incetarea carantinei in Alba Iulia si in alte 5 localitati

Masurile de carantinare pentru Alba Iulia, Sebes, Blaj, Cugir, Abrud si Ciugud nu vor mai fi prelungite dupa 30 noiembrie. Directorul Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba, Alexandru Sinea, a anuntat,.

Primarul din Alba Iulia, in ultima zi de carantina a orasului: Cei care vor sa vina la 1 Decembrie vor fi primiti cu drag

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, a declarat luni, in ultima zi de carantina a orasului, ca cei care vor dori sa vina la Alba Iulia dupa aceasta mini-vacanta, vor fi primiti cu drag.

Ceremonia militara din 1 Decembrie de la Alba Iulia, cu efective reduse si fara public. Se mizeaza pe prezenta lui Ioahnnis sau a lui Orban

Ceremonia militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei va fi organizata marti, de 1 Decembrie, la Alba Iulia in absenta publicului si cu efective reduse, fara tehnica militara, potrivit unui comunicat transmis de Biroul informare si relatii publice al Diviziei 4 Infanterie Gemina.

Primarul din Alba Iulia, despre sarbatoarea de 1 Decembrie in pandemie: Va fi un ceremonial militar la Monumentul Unirii, nu o parada. Din pacate, este cea mai estompata din ultimii 30 de ani

Gabriel Plesa, primarul din Alba Iulia, a vorbit, vineri seara, intr-o interventie telefonica in studioul B1 TV despre cum vor fi organizate evenimentele de 1 Decembrie, in conditiile actualelor restrictii.

Ceremonia militara din 1 Decembrie de la Alba Iulia, cu efective reduse si fara public

Ceremonia militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei va fi organizata marti, de 1 Decembrie, la Alba Iulia in absenta publicului si cu efective reduse, fara tehnica militara, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES, de Biroul informare si relatii publice al Diviziei 4 Infanterie Gemina.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )