Libnet.ro
UNICEF

10:00

Munteanu sustine ca nu a facut comert cu arme

România Liberă România Liberă,
Munteanu sustine ca nu a facut comert cu arme

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat, sambata, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. continuă pe România Liberă

Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sambata seara, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. De asemenea, el a mai declarat ca intentia sa de a candida la Presedintie in anul 2000 s-a bazat pe un proiect politic propriu, pe care l-a prezentat mai multor partide mici, si a respins vreo colaborare de alt tip, in afara celei politice, cu fostul sef SRI Virgil Magureanu.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

Dragnea: Nu suntem siguri daca Marian Munteanu ramane candidatul PNL la Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu vor comenta candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, pana la finalizarea procedurilor, intrucat este a treia varianta propusa de PNL, dupa Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Klaus Iohannis se delimiteaza de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei

Presedintele Romaniei nu a propus, nu a sustinut si impus conducerii PNL aceasta candidatura, drept urmare nu este implicat in nici un fel in aceasta propunere. Decizia sustinerii lui Marian.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, atac violent la un lider PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri ca nu poate comenta prezenta in partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar,.

Munteanu sustine ca este criticat de indivizi care primesc niste banuti si sunt nemultumiti ca niste bugete acum o sa dispara si spun ca vorbesc in numele Bucurestiului

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, s-a declarat amuzat de criticile venite din partea societatii civile si a afirmat ca vocile critice apartin unor indivizi care primesc niste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )