Libnet.ro
UNICEF

16:30

A murit pe camp, lovit de un fulger

Adevărul Adevărul,
A murit pe camp, lovit de un fulger

Un gorjean de 60 de ani, din comuna Stanesti, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla cu animalele la pascut pe un camp. continuă pe Adevărul

Gorj: Un barbat a murit pe camp, lovit de un fulger

Un barbat din comuna Stanesti, Gorj, in varsta de 60 de ani, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce se afla cu animalele la pascut pe un camp. Acesta a fost prins de o.

Explozie intr-o comuna din Bacau. Un muncitor a lovit cu ciocanul un proiectil din Al Doilea Razboi Mondial. Un mort si doi raniti

Explozie in comuna Asau, din Bacau. Un muncitor a lovit cu ciocanul un proiectil din Al Doilea Razboi Mondial. in urma deflagratiei, doi oameni au murit si unul a fost ranit grav. Purtatorul de cuvant al.

Un barbat de 43 de ani din Bucuresti s-a necat la Eforie Nord

Un barbat in varsta in 43 de ani s-a inecat luni, in mare, in Eforie Nord, el fiind scos din apa inconstient, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fara succes insa, transmite News. ro. Acesta este al doilea caz de inec de pe litoral din acest an. in urma cu doua saptamani, un militar si-a pierdut viata in apele marii in zona unei plaje din municipiul Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )