Libnet.ro
UNICEF

15:15

A murit Emanuel Isopescu, fostul prezentator tv Anuntul a fost facut de fiica sa

Hotnews Hotnews,
 A murit Emanuel Isopescu, fostul prezentator tv Anuntul a fost facut de fiica sa

Fostul prezentator Emanuel Isopescu, in varsta de 75 de ani, a decedat, a anuntat fiica acestuia pe pagina ei de Facebook. in 2011, Isopescu a suferit o operatie dificila la inima si acuza mai multe probleme medicale. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad si tovaras de tenis de masa. Ramas bun, Sefule, multumesc frumos pentru tot!, a scris Emil Hossu-Longin pe Facebook. continuă pe Hotnews

Lionel Messi, coleg cu un fotbalist roman. Anuntul surpriza facut de presa din Spania

Presa sportiva din Spania scrie ca Lionel Messi ar putea ajunge coleg cu un fotbalist roman. Cotidianul catalan Sport scrie ca Manchester City i-a propus vedetei argentiniene Lionel Messi, care ar vrea sa plece de la FC Barcelona, un contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 100 de milioane de euro impozabili. Lionel .

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )